Caragols i tastets de Lleida a DegustaCaracoles y catas de Lleida en Degusta

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) va oferir un tastet popular de caragols per a 600 persones a la fira Degusta de Barcelona aquest diumenge, dia 8 de mar,ç a les 12.00 hores amb la periodista lleidatana Mari Pau Huguet com a padrina. Els prop de 80 quilos de caragols que es degustaren van ser cuinats davant del públic per Josep Vila, cuiner lleidatà responsable habitual dels tastets populars de la festa lleidatana. Aquesta degustació, oferta per les penyes lleidatanes, s’emmarca en les activitats que el Patronat de Promoció Econòmica de Lleida ha programat en la fira Degusta.
L’Oli de les Garrigues, els vins de Costers del Segre, la Pera de Lleida o les Coques de Recapte han estat altres productes lleidatans que s’han assaborit a degusta fins ahir dilluns, que va tancar la fira.La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) ofreció una cata popular de caracoles para 600 personas en la feria Degusta de Barcelona este domingo, día 8 de marzo a las 12.00 horas con la periodista leridana Mari Pau Huguet como madrina. Los cerca de 80 kilos de caracoles que se degustaron fueron cocinados ante el público por Josep Vila, cocinero leridano responsable habitual de las catas populares de la fiesta leridana. Esta degustación, ofrecida por las peñas leridanas, se enmarca en las actividades que el Patronato de Promoción Económica de Lleida ha programado en la feria Degusta.
El Aceite de las Garrigues, los vinos de Costers del Segre, la Pera de Lleida o las Cocas de Recapte han sido otros productos leridanos que se han saboreado a degusta hasta ayer lunes, que cerró la feria.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats