Un miler de congressistes i 30.000 visitants al Fòrum GastronòmicUn millar de congresistas y 30.000 visitantes al Fòrum Gastronòmic

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Fòrum Gastronòmic Girona 09 ha tingut més de 30.000 visitants, 910 congressistes, 315 expositors, 250 periodistes acreditats de diferents països del món, com Itàlia, Portugal, Dinamarca, Rússia, Portugal, Japó, França, Bèlgica, EUA… i més de 600 alumnes de diferents escoles d’hoteleria de l’Estat espanyol.
Des de l’any 1999, el Fòrum no ha deixat de créixer. Han crescut els professionals implicats, l’equip, la infraestructura, els mitjans, els congressistes, els visitants, els patrocinadors, els expositors, els serveis, els espais, el recinte…
El Fòrum dels 10 anys, segons ecplica l’organització “finalitza com un projecte sòlid, amb el suport incondicional del sector i amb una excel·lent acceptació, per part del públic general, de la proposta de cap de setmana. Expositors i congressistes, així com els visitants, han deixat constància que, malgrat la situació econòmica actual, el Fòrum és realment l’espai d’oportunitat i d’ intercanvi tant de coneixements com comercial.
L’edició 2009 reafirma el model de congrés professional iniciat a Vic l’any 1999 i consolida l’obertura del Fòrum al públic general per donar a conèixer el valor de la cuina i els vins.”
La valoració del Fòrum insisteix que “els grans xefs que van apostar pel Fòrum en un moment embrionari, com Michel Bras, Pierre Gagnaire, Ferran Adrià o Carles Gaig, han tornat a Girona per commemorar els 10 anys i, per tant, confirmar la solidesa d’aquesta iniciativa. També ho han fet els expositors que tampoc no han volgut perdre’s una fira en ple creixement que es converteix en un punt de trobada obligatori per al sector agroalimentari.
El Fòrum Gastronòmic Girona 09 va tenir una sessió final significativa que va protagonitzar el prestigiós cuiner francès Michel Bras que tornà a pujar a l’escenari del Fòrum després de la ponència que va fer l’any 1999 a Vic.
El Fòrum Gastronòmic ha compartit celebració amb altres agents implicats en la gastronomia. Així, Joves Cuiners i Osona Cuina han celebrat el seu desè aniversari.El Fòrum Gastronòmic Girona 09 ha tenido más de 30.000 visitantes, 910 congresistas, 315 expositores, 250 periodistas acreditados de diferentes países del mundo, como Italia, Portugal, Dinamarca, Rusia, Portugal, Japón, Francia, Bélgica, EE.UU…. y más de 600 alumnos de diferentes escuelas de hostelería del Estado español.
Desde el año 1999, el Foro no ha dejado de crecer. Han crecido los profesionales implicados, el equipo, la infraestructura, los medios, los congresistas, los visitantes, los patrocinadores, los expositores, los servicios, los espacios, el recinto…
El Foro de los 10 años, según explica la organización “finaliza como un proyecto sólido, con el apoyo incondicional del sector y con una excelente aceptación, por parte del público general, de la propuesta de fin de semana. Expositores y congresistas, así como los visitantes, han dejado constancia que, a pesar de la situación económica actual, el Foro es realmente el espacio de oportunidad y de intercambio tanto de conocimientos como comercial.
La edición 2009 reafirma el modelo de congreso profesional iniciado en Vic en 1999 y consolida la apertura del Foro al público general para dar a conocer el valor de la cocina y los vinos.”
La valoración del Foro insiste que “los grandes chefs que apostaron por el Foro en un momento embrionario, como Michel Bras, Pierre Gagnaire, Ferran Adrià o Carles Gaig, han vuelto a Girona para conmemorar los 10 años y, por lo tanto, confirmar la solidez de esta iniciativa. También lo han hecho los expositores que tampoco han querido perderse una feria en pleno crecimiento que se convierte en un punto de encuentro obligatorio para el sector agroalimentario.
El Fòrum Gastronòmic Girona 09 tuvo una sesión final significativa que protagonizó el prestigioso cocinero francés Michel Bras que volvió a subir al escenario del Foro después de la ponencia que hizo en 1999 en Vic.
El Fòrum Gastronòmic ha compartido celebración con otros agentes implicados en la gastronomía. Así, Joves Cuiners y Osona Cuina han celebrado su décimo aniversario.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats