Nou premi per al vi Costers del Segre Geol de Tomàs CusinéNuevo premio para el vino Costers del Segre Geol de Tomàs Cusiné

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La darrera edició del Berliner Wein Trophy, celebrat a l’Ajuntament de Schöneberg (Alemanya), ha premiat amb una medalla d’argent el vi de la DO Costers del Segre Geol 2006, del celler Tomàs Cusiné.
Aquest concurs se celebra des de l’any 2004 i compta amb el patrocini de la Organización Internacional de la Viña y el Vino. Des dels seus orígens, aquest concurs internacional de vins ha estat sotmès als estàndards més alts de qualitat i ha passat a formar part dels certàmens vinícoles més prestigiosos del món. És molt valorat pels tastavins professionals que arriben a Berlín des de tot el món i un punt de trobada per a productors, comerciants, aficionats al vi i consumidors.
En total s’han atorgat 1.133 medalles: 32 medalles premium Berlín d’or, 819 medalles Berlín d’or i 282 medalles Berlín d’argent. Els vins espanyols han obtingut un total de 151 medalles, de les quals 17 s’han repartit a la Comunitat Autònoma de Catalunya: 1 medalla premium Berlín d’or, 11 medalles Berlín d’or i 5 medalles Berlín d’argent.La última edición del Berliner Wein Trophy, celebrado en el Ayuntamiento de Schöneberg (Alemania), ha premiado con una medalla de plata el vino de la DO Costers del Segre Geol 2006, de la bodega Tomàs Cusiné.
Este concurso se celebra desde el año 2004 y cuenta con el patrocinio de la Organización Internacional de la Viña y el Vino. Desde sus orígenes, este concurso internacional de vinos ha sido sometido a los estándares más altos de calidad y ha pasado a formar parte de los certámenes vinícolas más prestigiosos del mundo. Es muy valorado por los catadores de vinos profesionales que llegan a Berlín desde todo el mundo y un punto de encuentro para productores, comerciantes, aficionados al vino y consumidores.
En total se han otorgado 1.133 medallas: 32 medallas premium Berlín de oro, 819 medallas Berlín de oro y 282 medallas Berlín de plata. Los vinos españoles han obtenido un total de 151 medallas, de las cuales 17 se han repartido en la Comunidad Autónoma de Cataluña: 1 medalla premium Berlín de oro, 11 medallas Berlín de oro y 5 medallas Berlín de plata.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats