Irlanda, país convidat del Saló de GourmetsIrlanda, país invitado del Salón de Gourmets

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Illa verda, terra de bells i canviants paisatges, penínsules muntanyenques que s’estenen fins al mar, quilòmetres de costa, rius amb abundant pesca i immensos prats on pastura la magnífica cabanya nacional, és el país convidat al XXIV Saló de Gourmets que se celebrarà a l’Institut Firal de Madrid (IFEMA) entre els dies 12 i 15 d’abril.
La varietat paisatgística comporta una pluralitat gastronòmica que es reflecteix en l’emergent indústria agroalimentària irlandesa.
A l’estand d’Irlanda s’exhibiran productes frescos, conserves càrnies, de peix i marisc, fumats i salaons, xarcuteria, formatges, confitures, mantega, pastisseria, entre altres productes, sense que faltin la cervesa Guinness o alguna de les firmes de whiskeys del país. La Isla verde, tierra de bellos y cambiantes paisajes, penínsulas montañosas que se extienden hasta el mar, kilómetros de costa, ríos con abundante pesca e inmensos prados donde pace la magnífica cabaña nacional, es el país invitado al XXIV Salón de Gourmets que se celebrará al Instituto Ferial de Madrid (IFEMA) entre los días 12 y 15 de abril.
La variedad paisajística comporta una pluralidad gastronómica que se refleja en la emergente industria agroalimentaria irlandesa.
En el estand de Irlanda se exhibirán productos frescos, conservas cárnicas, de pescado y marisco, fumados y salazones, charcutería, quesos, confituras, mantequilla, pastelería, entre otros productos, sin que falten la cerveza Guinness o alguna de las firmas de whiskeys del país.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats