[:ca]Barcelona acull la I Conferència Catalana de la Comunicació del Vi amb 45 ponents i 140 inscripcions[:es]Barcelona acoge la I Conferencia Catalana de la Comunicación del Vino con 45 ponentes y 140 inscripciones[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

logo COMUVICAT2019

[:ca]COMUVICAT se celebra el dilluns 4 i dimarts 5 de març 

Barcelona acollirà la primera edició de COMUVICAT, Conferència Catalana de la Comunicació del Vi, el dilluns i dimarts, dies 4 i 5 de març, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Barcelona. La trobada compta amb 45 ponents i 140 inscrits.

COMUVICAT vol ser punt de trobada anual de comunicadors, periodistes, bloguers, sommeliers, responsables de comunicació dels cellers, DOs, enòlegs, restauradors, distribuïdors, esdeveniments… En definitiva, de tots aquells que vulguin comunicar Vi Català.

La Conferència neix amb vocació itinerant, amb l’objectiu de millorar i parlar de la comunicació del vi català, en general, però, amb activitats concretes que ajudin a la promoció i comunicació del territori o DO amfitriona que cada any acull la trobada, tot i que la idea inicial dels organitzadors és “mantenir-la a Barcelona fins que estigui llesta per fer-la itinerant”.

Seran dos dies de conferències, taules rodones, tastos i convivència al voltant de la comunicació del vi. La Conferència, patrocinada per Família Torres i Codorniu-Raventós, es clourà el dimarts, dia 5 de març, amb el Dinar dels 16 Vins al restaurant Monvínic.[:es]COMUVICAT se celebra el lunes 4 i martes 5 de marzo

Barcelona acogerá la primera edición de COMUVICAT, Conferencia Catalana de la Comunicación del Vino, el lunes y martes, días 4 y 5 de marzo, en la sede del Colegio de Periodistas de Cataluña en Barcelona. El encuentro cuenta con 45 ponentes y 140 inscritos.

COMUVICAT quiere ser punto de encuentro anual de comunicadores, periodistas, blogueros, sumilleres, responsables de comunicación de las bodegas, DOs, enólogos, restauradores, distribuidores, eventos … En definitiva, de todos aquellos que quieran comunicar vino catalán.

La Conferencia nace con vocación itinerante, con el objetivo de mejorar y hablar de la comunicación del vino catalán, en general, pero, con actividades concretas que ayuden a la promoción y comunicación del territorio o DO anfitriona que cada año acoge el encuentro, aunque la idea inicial de los organizadores es “mantenerla en Barcelona hasta que esté lista para hacerla itinerante”.

Serán dos días de conferencias, mesas redondas, catas y convivencia en torno a la comunicación del vino. La Conferencia, patrocinada por Familia Torres y Codorniu-Raventós, se cerrará el martes, día 5 de marzo, con la Comida de los 16 Vinos en el restaurante Monvínic.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats