[:ca]Tallers amb Joel Castanyé, Albert Marimon, Francesc X. Benet i Gonzalo Ferreruela a Gustum[:es]Talleres con Joel Castanyé, Albert Marimon, Francesc X. Benet y Gonzalo Ferreruela en Gustum[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

GustumCalderetaCorderCarxofa

[:ca]Eschotur Lleida va acollir quatre sessions durant la tardor

En el marc de les Segones Jornades Gastronòmiques Gustum a  Eschotur Lleida, es van programar la passada tardor quatre tallers de cuina amb professionals per a descobrir les possibilitats dels diferents productes locals.

Joel Castanyé de la Boscana de Bellvís (Pla d’Urgell); Albert Marimon de la Cava de Tàrrega (Urgell), Francesc Xavier Benet de l’Hostal Benet de les Borges Blanques (les Garrigues) i Gonzalo Ferreruela de Ferreruela Cuina de la Terra de Lleida (Segrià), van cuinar diferents receptes amb els productes locals dels productors de les respectives comarques lleidatanes.

En aquest sentit, el dilluns 19 de novembre es va celebrar la darrera sessió. Una trentena d’alumnes van conèixer un dels productes que s’elaboren al Pla d’Urgell i com es marida amb plats del restaurant amb Estrella Michelin, La Boscana de Bellvís.

Judit Badia, de Vinagres Badia, va presentar el procés d’elaboració dels seus vinagres i també va rememorar la història dels seus avantpassats, ja que es tracta d’una empresa familiar que treballa des del 1908. L’equip de La Boscana va elaborar dos plats, un ajoblanco amb brou de marisc, i unes postres molt tradicionals, les maduixes amb vinagre.

 

 [:es]Eschotur Lleida acogió cuatro sesiones durante el otoño

En el marco de las Segundas Jornadas Gastronómicas Gustum en Eschotur Lleida, se programaron el pasado otoño cuatro talleres de cocina con profesionales para descubrir las posibilidades de los diferentes productos locales.

Joel Castanyé de la Boscana de Bellvís (Pla d’Urgell); Albert Marimon de la Cava de Tàrrega (Urgell), Francesc Javier Benet del Hostal Benet de les Borges Blanques (Garrigues) y Gonzalo Ferreruela de Ferreruela Cuina de la Terra de Lleida (Segrià), cocinaron diferentes recetas con los productos locales de los productores de las respectivas comarcas leridanas.

En este sentido, el lunes 19 de noviembre se celebró la última sesión. Una treintena de alumnos conocieron uno de los productos que se elaboran en el Pla de Urgell y cómo se casa con platos del restaurante con Estrella Michelin, La Boscana de Bellvís.

Judit Badia, de Vinagres Bahía, presentó el proceso de elaboración de sus vinagres y también rememoró la historia de sus antepasados, ya que se trata de una empresa familiar que trabaja desde 1908. El equipo de La Boscana elaboró dos platos, un ajoblanco con caldo de marisco, y un postre muy tradicionales, las fresas con vinagre.

 

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats