Neo Parc tanca els maridatges 2008 amb caves Juvé CampsNeo Parc cierra los maridajes 2008 con cavas Juvé Camps

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Flor Elèctrica va obrir el menú de maridatge que el xef Antoni Rúbies (Neo Parc) va preparar el dijous 4 de desembre per l’exclusiu sopar amb Juvé Camps per unes setanta persones. Amb aquesta trobada, el restaurant lleidatà va tancar els maridatges 2008. Jaume Armengol (Juvé Camps) va presentar els caves i Jordi Cordero, propietari del restaurant, va anunciar més maridatges pel 2009. L’amanida floral amb vieires fumades i cigales cruixents, maridada amb Juvé Camps Brut Rosé incorpora aquesta flor “elèctrica” que va produir una nova i excitant sensació a la boca. Entre l’esfervescència i l’anestèsia, aquesta refrescant i aromàtica amanida, amb diferents pètals de flors, també portava unes làmines de vieira fumada i cigales cruixents. La salsa una mica àcida estava elaborada amb aigua de roses. El cava rosat elaborat amb Pinot Noir, d’una aroma delicada i records florals, va maridar amb les flors elèctriques.
Uns xampinyons farcits de crema de foie-grass amb una salsa al fons de llenties calenta i cremosa i el cava monovarietal Chardonnay 100%, Juvé Camps Miesimé, va ser el segon plat. Aquest cava complex i elegant, té records làctics que combinaren amb la cremada llenties i el foie-grass.
Un llom de bacallà confitat a baixa temperatura amb un rissotto de pernil ibèric i una salsa feta a partir del pernil i la gelatina del mateix bacallà, va ser el peix escollit per aquest festival gastronòmic. Tot combinat amb el Reserva de la Família.
El costellam de xai desossat i cruixent amb una salsa feta a partir del formatge de cabra; regat amb Gran Juvé Camps, va ser l’aposta carnívora. Va destacar la llarga guarda d’aquest cava, 36 mesos, que li atorga una gran complexitat.
Una copa amb escuma de coco i puré de pinya natural amb el marc de cava com a licor incorporat i un aire escumós del mateix Marc de Cava de la cava catalana van tancar el menú.La Flor Eléctrica abrió el menú de maridaje que el chef Antoni Rúbies (Neo Parc) preparó el jueves 4 de diciembre para la exclusiva cena con Juvé Camps para unas setenta personas. Con este encuentro, el restaurante leridano cerró los maridajes 2008. Jaume Armengol (Juvé Camps) presentó los cavas y Jordi Cordero, propietario del restaurante, anunció más maridajes para el 2009. La ensalada floral con vieiras ahumadas y cigalas crujientes, maridada con Juvé Camps Brut Rosé incorpora esta flor “eléctrica” que produjo una nueva y excitante sensación a la boca. Entre el esfervescencia y la anestesia, esta refrescante y aromática ensalada, con diferentes pétalos de flores, también traía unas láminas de vieira ahumada y cigalas crujientes. La salsa un poco ácida estaba elaborada con agua de rosas. El cava rosado elaborado con Pinot Noir, de un aroma delicado y recuerdos florales, maridó con las flores eléctricas.
Unos champiñones rellenos de crema de foie-gras con una salsa al fondo de lentejas caliente y cremosa y el cava monovarietal Chardonnay 100%, Juvé Camps Miesimé, fue el segundo plato. Este cava complejo y elegante, tiene recuerdos lácteos que combinaron con la quemada lenteja y el foie-gras.
Un lomo de bacalao confitado a baja temperatura con un rissotto de jamón ibérico y una salsa hecha a partir del jamón y la gelatina del mismo bacalao, fue el pescado escogido por este festival gastronómico. Todo combinado con el Reserva de la Familia.
El costillar de cordero deshuesado y crujiente con una salsa hecha a partir del queso de cabra; regado con Gran Juvé Camps, fue la apuesta carnívora. Destacó la larga guarda de este cava, 36 meses, que le otorga una gran complejidad.
Una copa con espuma de coco y puré de piña natural con el marco de cava como licor incorporado y un aire espumoso del mismo Marc de Cava de la cava catalana cerraron el menú.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats