Rifa de Nadal i esmorzar a la FecollSorteo de Navidad y almuerzo en la Fecoll

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol organitza aquest any un esmorzar popular per esperar la sort de la Rifa de Nadal el proper dilluns 22 de desembre. El servei de bar de les colles ha organitzat un bufet lleidatà per 6 euros per als penyistes i amics que vulguin seguir el Sorteig de la Loteria des del local social de les penyes.

La Fecoll també ha anunciat actuacions sorpresa durant el matí en una celebració en què les menges de cassola, els ous i els embotits seran els protagonistes.

El caràcter obert d’aquesta celebració diferencia aquesta trobada d’altres que organitzaran diferents entitats de la ciutat.En aquest sentit, la Societat Gastronòmica Lo Tall mantindrà el seu tradicional esmorzar per a socis i convidats al local d’Enric Granados, organitzat pel soci Josep Maria Cañadell.

Una altra entitat que ha celebrat aquesta data de forma gastronòmica en diferents ocasions és el Racó del Riu.La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol organiza este año un almuerzo popular para esperar la suerte del Sorteo de Navidad el próximo lunes 22 de diciembre. El servicio de bar de las colles (pandillas) ha organizado un bufete leridano por 6 euros para los peñistas y amigos que quieran seguir el Sorteo de la Lotería desde el local social de las peñas.

La Fecoll también ha anunciado actuaciones sorpresa durante la mañana en una celebración en que las comidas de cazuela, los huevos y los embutidos serán los protagonistas.

El carácter abierto de esta celebración diferencia este encuentro otros que organizarán diferentes entidades de la ciutat.en este sentido, la Sociedad Gastronómica Lo Tall mantendrá su tradicional almuerzo para socios e invitados al local de Enric Granados, organizado por el socio Josep Maria Cañadell.

Otra entidad que ha celebrado esta fecha de forma gastronómica en diferentes ocasiones es el Racó del Riu.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats