Neix Cuina Amiga, nova xarxa solidària de restauradors

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

BB1854F9-1B49-483C-98FF-A64C469E7E2D_1_201_a

L’activitat “Diumenge cuino jo” cobreix el dia de descans del personal d'”El Menjador”

Cuina Amiga és una xarxa solidària de restauradors i col·laboradors lleidatans amb vocació de servei i suport a diferents projectes socials al voltant de la cuina. “Diumenge cuino jo” serà la primera acció de Cuina Amiga amb la qual una desena de cuiners i cuineres d’aquest col·lectiu es faran càrrec de l’elaboració del dinar dominical d’”El Menjador”, espai que gestionen les entitats Fundació Jericó i Banc dels Aliments, al carrer Tallada 33 de Lleida. Amb aquesta activitat es cobrirà el dia de descans del personal que lidera la Núria Porté.

Una segona acció que Cuina Amiga preveu realitzar aviat és la programació de cursos i xerrades de cuina a “El Menjador” amb el doble objectiu de “dinamitzar el Centre Històric i fer d’aquest espai un punt de trobada entre veïns i usuaris”, ha explicat en Lluís Bonillo, portaveu i impulsor del grup de restauradors, en la presentació del col·lectiu aquest matí de dijous, dia 3 de març, a “El Menjador” del carrer Tallada.

Núria Porté (El Menjador), Lluís Bonillo (Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i l’Aula Gastronòmica), Jesús Gimena (L’Espurna), Salvador Trabalón (Saroa), Jordi Pallàs (Aimia), Héctor Rodríguez (Carballeira), Gonzalo Ferreruela (Ferreruela), Ramon Tuleda (Bonum), Mateu Blanch (Caravista), Montse Guardiola (Celler del Roser), Mercè Camins (Bellera) i Gabriel Jové (El Barri) són, per ordre de participació, els restauradors de l’activitat. Cuina amiga es completa amb Xixo Castaño (Malena), Joel Castanyé (Boscana), Arnau París (Guanyador de Masterchef 2021), Josep Ramon Cases (Disseny i Sucre Alcarràs), Ivan Pascual (Cal Gummer) i Jordi Pons (Pastisseria Pons) que participaran en altres accions del col·lectiu. La xarxa solidària també compta amb altres persones i entitats col·laboradores com Rut Alba i Ramon Biosca (Latipo), Montse i Rafa Gimena (Como Pomona/Missatges), Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur Lleida), Escola del Treball, Fundació Jericó i Banc d’Aliments de les Comarques de Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats