Música i vi a la segona Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i JovéMúsica y vino en la segunda Viña de los Artistas de la bodega Mas Blanch i Jové

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El celler lleidatà Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles va apadrinar, el passat dissabte dia 2 de juliol, l’espectacle Vi Sonor del músic i compositor Carles Santos en el marc de la segona edició de la Vinya dels Artistes. La trobada va comptar amb unes 400 persones que van poder assaborir l’espectacle que Carles Santos va crear inspirat amb els vins de Mas Blanch i Jové barrejant vi, gastronomia i música. Un viatge cronològic a través de la història de la música: Scarlatti, Beethoven, Chopin, Debussy, Pierre Boulez, Bach, etc. interpretat per 5 pianistes i 1 violinista; a més de les creacions pròpies de Santos i de la compositora Dolors Ricart anomenades “Saó Blanc”, “Saó Abrivat”, “Saó Expressiu” i “Saó Rosat”.

El cuiner Dani Aixelà va crear un menú especial adaptat a cada composició musical, estudiant els diferents ingredients culinaris que corresponen a cada època, oferint una degustació maridada amb la música i els vins Saó Blanc, Saó Rosat, Saó Abrivat i Saó Expressiu del celler Mas Blanch i Jové. El celler continua amb la seva aposta per l’art en el marc de la segona edició de “La Vinya dels Artistes”. Així La Vinya dels Artistes es consolida amb una creació del sempre genial i polifacètic compositor i artista musical Carles Santos. Actualment, es pot visitar “La Sargantaneta”, l’escultura que Carles Santos ha deixat com a testimoni del seu pas per “La Vinya dels Artistes”. De la primera edició hi ha l’escultura dedicada a Guinovart, “L’orgue de Camp”.

Mas Blanch i Jové és un celler que des dels seus inicis ha destacat per vincular terra i art i per la qualitat dels seus productes. Els vins del celler han rebut el reconeixement dels més prestigiosos crítics nacionals (Peñín, Proensa, etc.) i internacionals (Robert Parker). I recentment, els seu vi Saó Abrivat ha estat guardonat amb una medalla de Bronze pel Decanter World Wine Awards i una medalla de Plata pel Concours Mondiel de Bruxelles.

La bodega leridana Mas Blanch y Jové de la Pobla de Cérvoles apadrinó, el pasado sábado día 2 de julio, el espectáculo Vino Sonoro del músico y compositor Carles Santos en el marco de la segunda edición de la Viña de los Artistas. El encuentro contó con unas 400 personas que pudieron saborear el espectáculo que Carles Santos creó inspirado con los vinos de Mas Blanch y Jové mezclando vino, gastronomía y música. Un viaje cronológico a través de la historia de la música: Scarlatti, Beethoven, Chopin, Debussy, Pierre Boulez, Bach, etc. interpretado por 5 pianistas y 1 violinista; además de las creaciones propias de Santos y de la compositora Dolors Ricart llamadas “Saó Blanc”, “Saó Abrivat”, “Saó Expressiu” y “Saó Rosat”.

El cocinero Dani Aixelà creó un menú especial adaptado a cada composición musical, estudiando los diferentes ingredientes culinarios que corresponden a cada época, ofreciendo una degustación maridada con la música y los vinos Saó Blanc, Saó Rosat, Saó Abrivat y Saó Expressiu de la bodega Mas Blanch y Jové. La bodega continúa con su apuesta por el arte en el marco de la segunda edición de “La Viña de los Artistas”. Así La Viña de los Artistas se consolida con una creación del siempre genial y polifacético compositor y artista musical Carles Santos. Actualmente, se puede visitar “La Sargantaneta”, la escultura que Carles Santos ha dejado como testigo de su paso por “La Viña de los Artistas”. De la primera edición hay la escultura dedicada a Guinovart, “L’orgue de Camp”.

Mas Blanch y Jové es una bodega que desde sus inicios ha destacado para vincular tierra y arte y por la calidad de sus productos. Los vinos de la bodega han recibido el reconocimiento de los más prestigiosos críticos nacionales (Peñín, Proensa, etc.) e internacionales (Robert Parker). Y recientemente, su vino Saó Abrivat ha sido galardonado con una medalla de Bronce por el Decanter World Wine Awards y una medalla de Plata por el Concours Mondiel de Bruxelles.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats