“Montaditos” i barreja a l’aperitiu de diumenge de CervisiaLleidaMontaditos y “barreja” en el aperitivo del domingo de CervisiaLleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La III edició de CervisiaLleida, que comença avui divendres i finalitzarà la nit del diumenge, ha apostat per potenciar l’àrea de degustació ofertant el vermut del diumenge amb la clàssica barreja i “montaditos” i, com no, caragols.
Jordi Cordero, propietari del restaurant NeoParc, explica que els “montaditos de botifarra negra amb pebrot del piquillo, xistorra amb ceba confitada o tonyina amb escalibada i oliva, són senzills de fer en una fira d’aquestes característiques”, així com creu que “seran un bon acompanyament per als caragols i la barreja, que considerem és el vermut per excel·lència a Lleida”. “A més, hem volgut ampliar la carta d’entrepans existent (frankfurt, pinxo i hamburguesa) amb altres de freds de pernil salat, truita de patata, formatge o xoriço. També servirem patates braves i xip”, agrega.
Junt amb l’estrena del restaurant NeoParc com a responsable dels entrepans i tapes que completen l’oferta cervesera; l’obertura d’una terrassa per a fumadors i la Babyteca –l’espai d’esbarjo infantil perquè els pares puguin gaudir en solitari de la Fira– són les altres grans novetats d’aquesta edició.
L’organització també manté l’entrada gratuïta, així com un complet programa d’activitats i actuacions musicals. L’any passat la trobada va aplegar 10.000 persones al recinte firal lleidatà, per tastar la trentena de referències de cervesa que el grup Mahou San Miguel oferta. La Fecoll ha manifestat el seu interès per que creixi el caràcter gastronòmic de CervisiaLleida com una aproximació a la cultura de la cervesa, un objectiu molt proper al caràcter gastronòmic de L’Aplec.
Després de l’èxit de l’any passat, en què es van vendre 25.000 tiquets de degustació, els lleidatans podran gaudir d’aquesta Fita de la Cervesa organitzada per la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida amb el patrocini de San Miguel i la col.laboració de la Fira de Lleida.
L’edició d’enguany compta amb una àmplia selecció de cerveses en quatre espais diferenciats –que ocuparan al voltant d’un terç del pavelló 3 de Fira de Lleida– on es serviran les degustacions a un preu d’entre 1 i 4 tiquets i que es poden adquirir a taquilla al preu de 3 euros l’abonament de 2 tiquets, 7 euros el de 5 i 12 euros el de 10.La III edición de CervisiaLleida, que comienza hoy viernes y finalizará la noche del domingo, ha apostado por potenciar el área de degustación ofreciendo el vermut del domingo con la clásica “barreja” y montaditos y, como no, caracoles.
Jordi Cordero, propietario del restaurante Neoparc, explica que los “montaditos de morcilla con pimiento del piquillo, chistorra con cebolla confitada o atún con escalibada y oliva, son sencillos de hacer en una feria de estas características”, así como cree que ” serán un buen acompañamiento para los caracoles y la mezcla, que consideramos es el vermut por excelencia en Lleida “.” Además, hemos querido ampliar la carta de bocadillos existente (frankfurt, pincho y hamburguesa) con otros de fríos de jamón salado, tortilla de patata, queso o chorizo. También serviremos patatas bravas y chip “, añade.
Junto con el estreno del restaurante Neoparc como responsable de los bocadillos y tapas que completan la oferta cervecera, la apertura de una terraza para fumadores y la Babyteca-el espacio de recreo infantil para que los padres puedan disfrutar en solitario de la Feria-son las otras grandes novedades de esta edición.
La organización también mantiene la entrada gratuita, así como un completo programa de actividades y actuaciones musicales. El año pasado la feria reunió a 10.000 personas en el recinto ferial leridano, para probar la treintena de referencias de cerveza que el grupo Mahou San Miguel oferta. La Fecoll ha manifestado su interés por que crezca el carácter gastronómico de CervisiaLleida como una aproximación a la Cultura de la cerveza, un objetivo muy cercano al carácter gastronómico de El Aplec.
Tras el éxito del año pasado, en que se vendieron 25.000 tickets de degustación, los leridanos podrán disfrutar de esta Fita de la Cerveza organizada por la Federación de Peñas del Aplec del Caracol de Lleida con el patrocinio de San Miguel y la colaboración de la Fira de Lleida.
La edición de este año cuenta con una amplia selección de cervezas en cuatro espacios diferenciados-que ocuparán alrededor de un tercio del pabellón 3 de Fira de Lleida-donde se servirán las degustaciones a un precio de entre 1 y 4 tickets y que se pueden adquirir en taquilla al precio de 3 euros el abono de 2 tickets, 7 euros el de 5 y 12 euros el de 10.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats