Millà, a Nueva Cocina EspañolaMillà, en Nueva Cocina Española

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Enric Millà, ha estat l’únic cuiner lleidatà finalista de la primera edició espanyola del concurs de Cuina Creativa que patrocina Vichy Catalán. Per aquesta raó, aquest dilluns 8 d’octubre, el xef del Restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer va ser convidat a la presentació del llibre Nueva Cocina Española que recull les receptes dels divuit restauradors guanyadors i finalistes del concurs. Millà ja va ser guanyador en l’edició catalana del concurs en la categoria de plat de cullera i finalista en altres dues ocasions.
El Palau de Congressos i Exposicions de Madrid va acollir la presentació d’aquest llibre en el marc d’un homenatge, per part de la Federació de Cuiners d’Espanya a Vichy Catalán amb motiu del seu 125è aniversari. Aquesta trobada va comptar amb la presidència de la infanta Elena de Borbó i l’assistència de més d’un miler de persones, principalment de l’àrea de l’hoteleria.
Com a promotors i organitzadors de l’esdeveniment també van estar presents, el president de la Federació Espanyola d’Empresaris d’Hoteleria José María Rubio i el president de la Federació de Confraries Gastronòmiques d’Espanya, Juan José Lapitz.
L’esdeveniment també va comptar amb les adhesions dels caps de cuina Ferran Adrià, Juan Mari Arzak, Martín Berasategui, Koldo Royo i Santi Santamaría, a més de la d’Edouard Cointreau, fundador de la fira internacional del llibre gastronòmic i del premi internacionals Gourmand World Cookbook Awards.Enric Millà, ha sido el único cocinero leridano finalista de la primera edición española del concurso de Cocina Creativa que patrocina Vichy Catalán. Por esta razón, este lunes 8 de octubre, el chef del Restaurante El Dien de Vallfogona de Balaguer fue invitado a la presentación del libro Nueva Cocina Española que recoge las recetas de los dieciocho restauradores ganadores y finalistas del concurso. Millà ya fue ganador en la edición catalana del concurso en la categoría de plato de cuchara y finalista en otras dos ocasiones.
El Palacio de Congresos y Exposiciones de Madrid acogió la presentación de este libro en el marco de un homenaje, por parte de la Federación de Cocineros de España a Vichy Catalán con motivo de su 125º aniversario. Este encuentro contó con la presidencia de la infanta Elena de Borbón y la asistencia de más de un millar de personas, principalmente del área de la hostelería.
Como promotores y organizadores del acontecimiento también estuvieron presentes, el presidente de la Federación Española de Empresarios de Hostelería José María Rubio y el presidente de la Federación de Cofradías Gastronómicas de España, Juan José Lapitz.
El acontecimiento también contó con las adhesiones de los jefes de cocina Ferran Adrià, Juan Mari Arzak, Martín Berasategui, Koldo Royo y Santi Santamaría, además de la de Edouard Cointreau, fundador de la feria internacional del libro gastronómico y del premio internacionales Gourmand World Cookbook Awards.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats