Tastets de coca i fruita als mercatsCata de coca y fruta en los mercados

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Setmana dels Mercats Municipals, organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, estarà protagonitzada pels tastets populars.
Entre els dies 1 i 7 d’octubre, les parades dels mercats municipals oferiran una degustació de coca (dijous dia 4 al matí, als mercats de Cappont, Balàfia i Ronda-Fleming) i un tast de fruita amb xocolata –amenitzat pel caragol Banyetes– (divendres dia 5, de 17.30 a 20h, a Balàfia; i dissabte dia 6, d’11.30 a 14h, a Ronda-Fleming).
D’altra banda, durant tota la setmana, per cada 10 euros de compra als mercats municipals de Balàfia i Ronda-Fleming, els clients podran gaudir d’un cafè a més, d’interessants ofertes.La Semana de los Mercados Municipales, organizada por la Concejalía de Comercio, Mercados y Consumo, estará protagonizada por las catas populares.
Entre los días 1 y 7 de octubre, las paradas de los mercados municipales ofrecerán una degustación de coca (jueves día 4 por la mañana, en los mercados de Cappont, Balàfia y Ronda-Fleming) y una cata de fruta con chocolate –amenizada por el caracol Banyetes– (viernes día 5, de 17.30 a 20h, a Balàfia; y sábado día 6, de 11.30 a 14h, a Ronda-Fleming).
Por otro lado, durante toda la semana, por cada 10 euros de compra a los mercados municipales de Balàfia y Ronda-Fleming, los clientes podrán disfrutar de un café además, de interesantes ofertas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats