Finalitza la verema de Castell del RemeiFinaliza la vendimia de Castell del Remei

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El celler lleidatà Castell del Remei ha finalitzat aquesta setmana una verema de prop de 900.000 quilos de raïm del qual el 85% correspon a varietats negres.
Castell del Remei embotellarà 750.000 unitats de Gotim Bru, Blanc Planell, Oda Negre, Oda Blanc i 1780. Per a l’elaboració dels seus vins, Castell del Remei disposa de 50 hectàrees pròpies de vinya i unes altres 70 d’altres propietaris conreades segons les indicacions de l’equip tècnic del celler. La marca de la família Cusiné exporta a l’Amèrica del Nord i del Sud, Europa i Àsia.La bodega leridana Castell del Remei ha finalizado esta semana una vendimia de cerca de 900.000 kilos de uva del cual el 85% corresponde a variedades negras.
Castell del Remei embotellará 750.000 unidades de Gotim Bru, Blanc Planell, Oda Negre, Oda Blanc y 1780. Para la elaboración de sus vinos, Castell del Remei dispone de 50 hectáreas propias de viña y otras 70 de otros propietarios cultivadas según las indicaciones del equipo técnico de la bodega. La marca de la familia Cusiné exporta en el Norteamérica y del Sur, Europa y Asia.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats