Menú de dilluns a dissabte al CarrefourMenú de dilluns a dissabte al Carrefour

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Paco Ariño és el propietari responsable de la Cafeteria Pirineus (Carrefour) que, amb la veterana Isabel Díaz a la cuina, ofereix un menú del dia amb un ampli horari que va de les 14.00 a les 16.00 hores de dilluns a dissabte. Entre els primers plats podem trobar cabdells amb tonyina, canalons gratinats, fideuà i, ara a l’estiu, gaspatxo.
La carn i el peix, fonamentalment a la planxa, s’alternen a l’hora dels segons plats. Gelat, pastís de llimona o fruita de temporada són alguns dels oferiments a l’hora de les postres. Tot per 10,60 euros amb el beure i l’IVA inclosos.Paco Ariño es el propietario responsable de la Cafetería Pirineus (Carrefour) que, con la veterana Isabel Díaz a la cocina, ofrece un menú del día con un amplio horario que va de las 14.00 a las 16.00 horas de lunes a sábado. Entre los primeros platos podemos encontrar corazones de lechuga con atún, canalones gratinados, fideuá y, ahora en verano, gazpacho.
La carne y el pescado, fundamentalmente a la plancha, se alternan a la hora de los segundos platos. Helado, pastel de limón o fruta de temporada son algunos de los ofrecimientos a la hora de los postres. Todo por 10,60 euros con la bebida y el IVA incluidos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats