Tradició, amanides i pasta al Di LegnoTradición, ensaladas y pasta en el Di Legno

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La família Lahuerta no va voler tancar l’establiment que va acollir el primer restaurant “La Fusta” al barri de Pardinyes. Regentat per Marina Lahuerta i la seva mare, Victòria Ribera, aquest local a passat a anomenar-se Di Legno (Tarragona, 31). Jaume Lahuerta ja va obrir al desembre el nou “La Fusta” al carrer Comtes d’Urgell. Amb una carta de restaurant italià, Di Legno inclou el menú del dia de cuina tradicional que feia la Victòria, tot i que la Marina li ha donat el seu toc personal amb amanides, pastes i altres plats de la carta.
Obrim l’àpat amb l’aperitiu de la casa. Verdura, amanida confitada amb pebrot vermell i mozzarela, espinacs a la bolonyesa o “fusili” amb crema de verdura són alguns dels primers plats del menú. Al segon plat, no podem fugir de la cassola. Cap de llom estofat amb vi negre, cassola de tros, cassoleta de calamars, estofat de vedella… Espectacular!
A les postres, la Marina presumeix de fer-los “a casa”: tiramisú, pastís de formatge, préssec amb xarrup.
Tot per 12 euros, IVA i beure apart.La familia Lahuerta no quiso cerrar el establecimiento que acogió el primero restaurante “La Fusta” en el barrio de Pardinyes. Regentado por Marina Lahuerta y su madre, Victoria Ribera, este local a pasado a denominarse Di Legno (Tarragona, 31). Jaume Lahuerta ya abrió en diciembre el nuevo “La Fusta” en la calle Condes de Urgell. Con una carta de restaurante italiano, Di Legno incluye el menú del día de cocina tradicional que hacía la Victoria, a pesar de que Marina le ha dado su toque personal con ensaladas, pastas y otros platos de la carta.
Abrimos la comida con el aperitivo de la casa. Verdura, ensalada confitada con pimiento rojo y mozzarela, espinacas a la boloñesa o “fusili” con crema de verdura son algunos de los primeros platos del menú. En el segundo plato, no podemos huir de la cazuela. Cabeza de lomo estofado con vino tinto, cazuela de “tros”, cazuelita de calamares, estofado de ternera… Espectacular!
De postres, Marina presume de hacerlos “en casa”: tiramisú, pastel de queso, melocotón con sorbete.
Todo por 12 euros, IVA y bebida aparte.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats