Mas dels Arcs, menú variat com una cartaMas dels Arcs, menú variado como una carta

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El Restaurant Mas dels Arcs (C-13 Vilanova de la Barca) ofereix de dilluns a divendres un Menú del Dia tant variat com una carta. Així en l’oferta d’aquest establiment podem trobar entre vuit i nou primers i segons plats cada dia i mitja dotzena de postres.
José Manuel Castillón Bardají, el “Manix” (propietari i responsable del menjador) i Antonio Vilaró Roca (xef) són els responsables d’aquest àmplia oferta de migdia que inclou en els primers plats: amanides, plats d’ous, llegums pasta o cremes. Com a segons, trobem carns i peixos com el bacallà o la truita de riu. Tot per 9,50 euros amb postres, beure i cafè inclòs.El Restaurante Mas dels Arcs (C-13 Vilanova de la Barca) ofrece de lunes a viernes un Menú del Día tan variado como una carta. Así en la oferta de este establecimiento podemos encontrar entre ocho y nueve primeros y segundos platos cada día y media docena de postres.
José Manuel Castillón Bardají, el “Manix” (propietario y responsable del comedor) y Antonio Vilaró Roca (chef) son los responsables de este amplia oferta de mediodía que incluye entre los primeros platos: ensaladas, platos de huevos, legumbres, pasta o cremas. Como segundos, encontramos carnes y pescados como el bacalao o la trucha de río. Todo por 9,50 euros con postres, bebida y café incluido.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats