Mas de Sant Iscle Picapoll CriançaMas de Sant Iscle Picapoll Crianza

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La propietat del Mas de Sant Iscle està situada al bell mig del Pla de Bages. En aquesta zona, el cultiu de la vinya ha estat una constant des de principis del segle XX i gràcies al treball de la família Vilanova, que actualment segueix elaborant vins.
El vi de criança Mas de Sant Iscle Picapoll pertany a la DO Pla de Bages.
Es tracta d’un vi groc daurat amb reflexos de palla, net i brillant. Aromes de criança combinats amb matissos de poma i flors blanques. Paladar afruitat sobre fons de fusta amb notes fumades i de fruits secs, saborós. Postgust complex i ben equilibrat que només els grans vins presenten gràcies a la seva bona elaboració.La propiedad del Mas de Sant Iscle está situada en medio del Pla de Bages. En esta zona, el cultivo de la viña ha sido una constante desde principios del siglo XX y gracias al trabajo de la familia Vilanova, que actualmente sigue elaborando vinos.
El vino de crianza Mas de Sant Iscle Picapoll pertenece a la DO Pla de Bages.
Se trata de un vino amarillo dorado con reflejos de paja, limpio y brillante. Aromas de crianza combinados con matices de manzana y flores blancas. Paladar afrutado sobre fondo de madera con notas ahumadas y de frutos secos, sabroso. Postgusto complejo y muy equilibrado que sólo los grandes vinos presentan gracias a su buena elaboración.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats