Mas Blanch i Jové instal·la una escultura d,Esteve Casanoves a la seva Vinya dels ArtistesMas Blanch i Jové instala una escultura de Esteve Casanoves en su Vinya dels Artistes

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La festa de la Vinya dels Artistes d’aquest Any 2, dedicada a l’escultor Esteve Casanoves, celebrada el dissabte dia 9 de juny, ha seguit la trajectòria marcada per Mas Blanch i Jové els últims anys i ha tornat a aconseguir crear un clima màgic per inaugurar l’escultura dissenyada pel propi artista: “La Llum Planant Damunt la Terra” de més de 8 metres. Una impressionant obra que integra el ferro, el vidre i la llum en la seva fusió amb la terra i que, a partir d’aquest moment, presideix des de les altures La Vinya dels Artistes. La nit va transcórrer enmig d’un bell paisatge on s’hi barrejà dansa, teatre, poesia i acrobàcies amb un maridatge de productes de la terra i els vins Saó Blanc, Saó Rosat, Saó Abrivat i Saó Expressiu de Mas Blanch i Jové. El públic va gaudir, al celler de la Pobla de Cérvoles, de l’espectacle de la creadora artística Maria Vera, que va inaugurar el singular amfiteatre integrat en el paisatge garriguenc concebut per Casanoves i que Mas Blanch i Jové ha creat per posar-lo a disposició del col·lectiu artístic.
L’espectacle de Vera , “A la Molla de l’Os, l’Olivera”, fou una aposta vinculada amb el concepte de l’harmonia.
Finalment, es presentà el vi Saó Expressiu a Esteve Casanoves; cada ampolla és una obra única de l’artista i l’edició està limitada a 300 ampolles màgnum.
Acabà la nit enmig de la vinya amb un maridatge dels vins Saó Blanc, Saó Rosat, Saó Abrivat i Saó Expressiu amb cuina del territori.La fiesta de la Viña de los Artistas de este Año 2, dedicada al escultor Esteve Casanoves, celebrada el sábado día 9 de junio, ha seguido la trayectoria marcada por Mas Blanch i Jové los últimos años y ha vuelto a conseguir crear un clima mágico para inaugurar la escultura diseñada por el propio artista: “la Luz cierne sobre la Tierra” de más de 8 metros. Una impresionante obra que integra el hierro, el vidrio y la luz en su fusión con la tierra y que, a partir de este momento, preside desde las alturas La Viña de los Artistas. La noche transcurrió en medio de un hermoso paisaje donde se mezcló danza, teatro, poesía y acrobacias con un maridaje de productos de la tierra y los vinos Saó Blanc, Saó Rosado, Saó Abrivat y Saó expresivo de Mas Blanch i Jové. El público disfrutó, en la bodega de La Pobla de Cérvoles, del espectáculo de la creadora artística María Vera, que inauguró el singular anfiteatro integrado en el paisaje garriguense concebido para Casanoves y que Mas Blanch i Jové ha creado para ponerlo a disposición del colectivo artístico.
El espectáculo de Vera, “En el Moll de l’Os, l’Olivera”, fue una apuesta vinculada con el concepto de la armonía.
Finalmente, se presentó el vino Saó Expresivo a Esteve Casanoves, cada botella es una obra única del artista y la edición está limitada a 300 botellas magnum.
Acabó la noche en medio de la viña con un maridaje de los vinos Saó Blanc, Saó Rosado, Saó Abrivat y Saó Expresivo con cocina del territorio.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats