CONCURS DE CUINA

Marina Clavero, guanyadora del Joves Cuiners Àngel Moncusí 2020

Organitzat per la Federació d'Hostaleria de Lleida a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, avui dia 9 de març

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

IMG_2357

Procedent del restaurant Can Bosch de Cambrils
Marina Clavero (restaurant Can Bosch de Cambrils) ha estat la guanyadora del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí 2020 que organitzat per la Federació d’Hostaleria de Lleida, s’ha celebrar avui dilluns, dia 9 de març, a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. “Guatlla en escabetx, pastanaga especiada i prunes” i “Poma de Lleida, fonoll i menta”, de postres, han estat les creacions d’aquesta jove cuinera.

El segon premi ha estat per a Sergi Aritzeta (restaurant Cal Xirricló de Balaguer) amb la presentació de “Cuixes de guatlla a la catalana, pebrot confitat, espinacs i suc de rostit” i “Poma infusionada amb ganache de xocolata blanca, llimona a la sal i balsàmic”. El guardó corresponent al millor treball de cuina ha estat per Josep Salvador (restaurant L’Espurna de Lleida).

Aquesta edició ha tingut com a ingredients secrets la guatlla, per a l’elaboració del plat principal, i poma de Lleida, per a les postres. El jurat ha avaluat als 11 participants procedents de diferents restaurants i escoles de cuina de les demarcacions de Lleida i Barcelona.

La resta de participants d’aquesta edició han estat: Joan Castaño del Malena, Manuel Martín del Lits, Ricard Palau del Sheyton, Genís Santos de La Boscana, Judit Jové del Cram, i Albert Farnell d’El Claustre Monestir de les Avellanes. Procedents de les escoles han participat Juan Camacho de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) i Pol Cura de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.

El jurat ha estat integrat per reconeguts professionals del sector de la restauració i la gastronomia: Xavier Sagristà, xef del Castell de Perelada (Girona), Andrea Dopico, cap de pastisseria de l’Alàbriga Hotel & Home Suite 5GL a la Costa Brava (Girona), Jordi Guillem, propietari del restaurant Lo Mam a l’Hotel Le Meridien Ra de El Vendrell (Tarragona) i Isabel Sitges, guanyadora del Joves Cuiners Àngel Moncusí 2019.

El jurat tècnic de cuina estarà integrat per dos reconeguts hostalers lleidatans: Gonzalo Ferreruela del restaurant Ferreruela, cuina de la terra i Gerard Balasch del restaurant La Huerta.

 

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats