TURISME DE LLEIDA

Campanya de promoció i suport al sector de la restauració i l’hoteleria de Lleida

Cerdà: “el sector hoteler, la restauració i el lleure formen part de la musculatura turística de la ciutat i del territori".

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

200416ReunioTurismeHostaleria

Reunió del tinent d’alcalde Paco Cerdà amb el president de la Federació d’Hostaleria, Josep Castellarnau, i  el gerent de l’entitat, Ramon Solsona

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, està mantenint contactes amb la Federació d’Hostaleria de Lleida per tal treballar les estratègies de suport al sector, que caldrà dur a terme un cop finalitzi l’estat d’alarma i la situació d’emergència sanitària per la COVID19.

Cerdà, en reunió amb el president de la Federació d’Hostaleria, Josep Castellarnau, i amb el gerent de l’entitat, Ramon Solsona, ha posat damunt la taula que “cal compartir tots els recursos possibles per tal que aquest sector estratègic per a la dinamització econòmica de Lleida, compti amb tot el suport institucional per anar tornant a la normalitat”. A més, Cerdà també ha volgut posar de manifest que “el sector hoteler, la restauració i el lleure en general formen part de la musculatura turística de la ciutat i del territori i que, per tant, cal estar atents a les noves necessitats que sorgiran, per aportar solucions”.
La Federació d’Hostaleria i Turisme de Lleida treballaran conjuntament una campanya de promoció des del mateix moment en què es pugui anar tornant a la normalitat.
Cerdà i Castellarnau s’han compromès a mantenir trobades periòdiques, tant a nivell executiu com a nivell tècnic, per tal d’avançar en les iniciatives.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats