TURISME DE LLEIDA

Campanya de promoció i suport al sector de la restauració i l’hoteleria de Lleida

Cerdà: “el sector hoteler, la restauració i el lleure formen part de la musculatura turística de la ciutat i del territori".

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Como Pomona

Como Pomona

200416ReunioTurismeHostaleria

Reunió del tinent d’alcalde Paco Cerdà amb el president de la Federació d’Hostaleria, Josep Castellarnau, i  el gerent de l’entitat, Ramon Solsona

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, està mantenint contactes amb la Federació d’Hostaleria de Lleida per tal treballar les estratègies de suport al sector, que caldrà dur a terme un cop finalitzi l’estat d’alarma i la situació d’emergència sanitària per la COVID19.

Cerdà, en reunió amb el president de la Federació d’Hostaleria, Josep Castellarnau, i amb el gerent de l’entitat, Ramon Solsona, ha posat damunt la taula que “cal compartir tots els recursos possibles per tal que aquest sector estratègic per a la dinamització econòmica de Lleida, compti amb tot el suport institucional per anar tornant a la normalitat”. A més, Cerdà també ha volgut posar de manifest que “el sector hoteler, la restauració i el lleure en general formen part de la musculatura turística de la ciutat i del territori i que, per tant, cal estar atents a les noves necessitats que sorgiran, per aportar solucions”.
La Federació d’Hostaleria i Turisme de Lleida treballaran conjuntament una campanya de promoció des del mateix moment en què es pugui anar tornant a la normalitat.
Cerdà i Castellarnau s’han compromès a mantenir trobades periòdiques, tant a nivell executiu com a nivell tècnic, per tal d’avançar en les iniciatives.

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles Relacionats