Maridatge de Sant Jordi

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Cartell_MaridatgeStJordi

Tres Cadires treu la 2a producció del vermut Caràcter, el primer vermut ecològic de Catalunya i que el 2021 va esgotar-se en menys de tres mesos

Enguany el presenten en un Maridatge de Sant Jordi, una presentació creuada amb el llibre “Els secrets que amaga la boira”

Quasi un any després, Tres Cadires treu al mercat la segona producció del vermut artesà “Caràcter”, el primer vermut ecològic de Catalunya i el primer vermut que és un reflex del paisatge on s’elabora. I és que només conté plantes autòctones de Ponent, i el vi és de la cooperativa l’Olivera de Vallbona de les Monges. No porta per tant ni cítrics ni espècies, però sí molta oliva arbequina, per exemple.


Aquesta vegada n’han ampliat la producció (2.400 ampolles numerades) i el presenten en una gira més petita (el 2021 van recórrer vint localitats de tota la geografia catalana) però de caire cultural: el Maridatge de Sant Jordi. Degustant lletres i escoltant aromes, el vermut Caràcter serà presentat conjuntament al llibre “Els Secrets que Amaga la Boira” en quatre localitats de Ponent: Les Borges Blanques (dissabte 23 d’abril), Maldà (dimarts 26 d’abril), Lleida (dimecres 27 d’abril) i Balaguer (dijous 28 d’abril).  


Els secrets que amaga la boira” és un recull de relats emmarcats en diferents escenaris de les terres de Ponent, allà on creixen les plantes que conté el vermut Caràcter. Per això és la millor parella de ball possible per aquest maridatge sensorial que transportarà l’audiència a les cases, als marges, als camps, a les històries.. dels pobles de Ponent d’ara i d’abans.


Qui vulgui gaudir d’aquest Maridatge de Sant Jordi s’hi pot apuntar a inscripcions.trescadires.cat

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats