18.000 professionals de 79 països participen a la Barcelona Wine Week

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

BWW04-00144

Les 650 empreses expositores de Barcelona Wine Week, procedents de tots els territoris productors de vi d’Espanya, han presentat al voltant de 800 referències noves durant els tres dies de saló, que ha ocupat els 10.000 m² nets del palau 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.
L’esdeveniment ha generat grans oportunitats de negoci amb la visita de més de 18.000 professionals, un 20% procedents de 79 països, principalment europeus i nord-americans. Entre els assistents s’ha comptat amb la presència de 470 grans compradors internacionals de mercats estratègics per a l’exportació de vi espanyol convidats per l’organització, que han participat en més de 6.600 reunions amb empreses.

El president de Barcelona Wine Week i del Consell Regulador de la DO Cava, Javier Pagés, ha destacat que “hem complert el nostre objectiu de consolidar-nos com el millor punt de trobada per als professionals del vi a Espanya, des d’on projectar l’excel·lència i diversitat del vi espanyol de qualitat en el mercat internacional”.

Per la seva banda, J. Antoni Valls, director general d’Alimentaria Exhibitions, ha assenyalat com a clau per l’èxit de la fira “la participació de tot el sector i posar l’accent en el vi espanyol de qualitat com a valor diferencial. Hem incrementat en un 20% el nombre d’expositors respecte a la primera edició, però el nostre repte, per damunt de tot, és oferir les millors oportunitats de negoci, i en aquest sentit comencem ja a treballar per un nou èxit en el certamen de l’any vinent”.

Més de 165.000 copes de vi tastades
L’organització de Barcelona Wine Week estima que durant la seva celebració s’han servit més de 165.000 copes de vi, entre els tasts oferts pels expositors, els autoguiats de la barra Wine Tasting Journey – Hidden Grapes i els dirigits, organitzats dins de l’extens programa d’activitats del saló.

Com a part del seu programa Zero Waste, l’organització del saló ha col·laborat amb Ecovidrio – que ha recollit més de 10.000 ampolles durant la celebració del saló- i amb l’Institut Català del Suro per a fomentar el reciclatge d’ampolles i taps.

Barcelona Wine Week (BWW), organitzat per Fira Barcelona a través de la seva societat Alimentaria Exhibitions, ha comptat amb el suport de la Federació Espanyola del Vi (FEV), el Ministeri d’Agricultura Pesca i Alimentació (MAPA) i ICEX España Exportación e Inversiones. La pròxima edició se celebrarà del 6 al 8 de febrer del 2023.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats