Marc Lorés Panadés, a la final de cuina creativa de Madrid FusiónMarc Lorés Panadés, a la final de cocina creativa de Madrid Fusión

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El cuiner lleidatà Marc Lorés Panadés (Cal Xirricló de Balaguer) participa demà dimecres, 25 de gener, a la final del VI Concurs de Cuina Creativa amb Ingredients Italians que patrocina la marca Gusti-Negrini en el marc del congrés gastronòmic Madrid Fusión. Aquest singular enfrontament culinari se celebrarà a la Sala Polivalent del Palau de Congressos de Madrid a les 13.00 hores. Lorés, únic representant català d’aquesta final, competirà amb Antonio Arrabal Jiménez (Hotel Abba Burgos), Daniel de la Fuente Vangoni (Restaurante Bahía Taberna), Eloy Muñoz Martín (Restaurante el Submarino – Oceanográfico de Valencia), Federico Guajardo (Restaurante Sal del Mar de Dénia) i Julio Barbé (Medems catering de Madrid).
El cap de cuina del Cal Xirricló ha escollit una creació personal inspirada en el tiramisú. Amb els ingredients d’aquest dolç de mascarpone i diferents tècniques de cuina, el xef lleidatà presentarà “Paisatge terrós de tiramisú” un plat de textures variades.El cocinero leridano Marc Lorés Panadés (Cal Xirricló de Balaguer) participa mañana miércoles, 25 de enero, en la final del VI Concurso de Cocina Creativa con Ingredientes Italianos que patrocina la marca Gusti-Negrini en el marco del congreso gastronómico Madrid Fusión. Este singular enfrentamiento culinario se celebrará en la Sala Polivalente del Palacio de Congresos de Madrid a las 13.00 horas. Lorés, único representante catalán de esta final, competirá con Antonio Arrabal Jiménez (Hotel Abba Burgos), Daniel de la Fuente Vangoni (Restaurante Bahía Taberna), Eloy Muñoz Martín (Restaurante el Submarino – Oceanográfico de Valencia), Federico Guajardo (Restaurante Sal del Mar de Dénia) y Julio Barbé (Medems catering de Madrid).
El jefe de cocina de Cal Xirricló ha escogido una creación personal inspirada en el tiramisú. Con los ingredientes de este dulce de mascarpone y diferentes técnicas de cocina, el chef leridano presentará “Paisaje terroso de tiramisú”, un plato de texturas variadas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats