Marató gastronòmica a Escaldes-Engordany tots els dilluns fins al novembreMaratón gastronómica en Escaldes-Engordany todos los lunes hasta noviembre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Comú d’Escaldes-Engordany, amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana 2011, aposta per la gastronomia catalana amb la programació de 12 jornades gastronòmiques entre setembre i novembre. Aquesta “marató” gastronòmica, denominada”La cuina dels Països Catalans a Escaldes-Engordany” –un esdeveniment que durant dotze setmanes, a partir de la segona setmana del mes de setembre fins a la darrera del mes de novembre– portarà a la capitalitat de la cultura catalana d’enguany 12 restaurants que oferiran al públic andorrà la diversitat de les seves cuines. El preu dels menús oscil·larà entre els 20 i els 40 euros.
La cuina de l’Alt Urgell, a càrrec del Restaurant Alàs d’Alàs, serà el primer territori representat a l’Hotel Roc de Caldes, el proper dilluns dia 12 de setembre. La cuina del Baix Camp amb el restaurant La Cuina d’en Carlos (Pratdip) agafarà els fogons de l’Hotel Panorama el migdia del dilluns 19 de setembre. Per la seva part, el Restaurant Hostal Cal Jaumet de Torà representarà la Cuina de la Segarra, el dilluns dia 26 de setembre a l’Hotel Husa Mola Park per fer els àpats de migdia i vespre.
La cuina de l’Empordanet, amb el Restaurant El Roser 2 de l’Escala i amb l’hotel Restaurant Sa Punt de Pals; Vinaròs gastronòmic, amb el Restaurant Vinya d’Alòs de Vinaròs; La cuina del Montsià, a càrrec del Restaurant Les Moles d’Ulldecona; i la cuina volcànica de la Garrotxa, amb l’Hostal dels Ossos d’Olot, seran els territoris representants al mes d’octubre.
Mentre que els dilluns de novembre estaran dedicats a la cuina del Baix Llobregat (Restaurant Casa Nostra de Corbera de Llobregat); La cuina del Garraf (Restaurant Negrefum de Vilanova i la Geltrú); La cuina de l’Alt Penedès (Restaurant El Cigró d’Or de Gelida); i La cuina de la Cerdanya (Restaurant Ca l’Eudald d’Alp).El Comú de Escaldes-Engordany, con motivo de la Capital de la Cultura Catalana 2011, apuesta por la gastronomía catalana con la programación de 12 jornadas gastronómicas entre septiembre y noviembre. Esta “maratón” gastronómica, denominada “La cuina dels Països Catalans a Escaldes-Engordany”- un evento que durante doce semanas, a partir de la segunda semana del mes de septiembre hasta la última del mes de noviembre – llevará a la capitalidad de la cultura catalana de este año 12 restaurantes que ofrecerán al público andorrano la diversidad de sus cocinas. El precio de los menús oscilará entre los 20 y los 40 euros.
La cocina del Alt Urgell, a cargo del Restaurante Alàs de Alàs, será el primer territorio representado en el Hotel Roc de Caldes, el próximo lunes día 12 de septiembre. La cocina del Baix Camp con el restaurante La Cocina de Carlos (Pratdip) tomará los fogones del Hotel Panorama el mediodía del lunes 19 de septiembre. Por su parte, el Restaurante Hostal Cal Jaumet de Torà representará la Cocina de la Segarra, el lunes día 26 de septiembre en el Hotel Husa Mola Park para hacer las comidas de mediodía y noche.
La cocina del Empordanet, con el Restaurante El Roser 2 de L’Escala y con el Restaurante Sa Punto de Pals, Vinaròs gastronómico, con el Restaurante Viña de Alòs de Vinaròs, La cocina del Montsià, a cargo del Restaurante les Moles de Ulldecona, y la cocina volcánica de la Garrotxa, con el Hostal de los Huesos de Olot, serán los territorios representantes en el mes de octubre. Los lunes de noviembre estarán dedicados a la cocina del Baix Llobregat (Restaurante Casa Nostra de Corbera de Llobregat), la cocina del Garraf (Restaurante Negrefum de Vilanova i la Geltrú), la cocina del Alt Penedès (Restaurante El Garbanzo de Oro de Gelida), y la cocina de la Cerdanya (Restaurante Ca l’Eudald de Alp).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats