Licor crema catalanaLicor crema catalana

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El licor de crema catalana va ser creat el 1994 i pel seu sabor, aroma i color recorda a les tradicionals postres del seu nom. Des del principi va tenir una bona acollida en el mercat i actualment s’ exporta a molts països.

Elaborat a base d’ou, llet i sucre i aromatitzat amb canyella, llimona, vainilla i caramel barrejat amb alcohol etílic, la seva graduació alcohòlica és d’entre 15º i 18º. Pel seu sabor dolç i suau és ideal per a consumir a qualsevol hora en got llarg amb gel, en copa fred, o fins i tot barrejat amb el cafè. El licor de crema catalana fue creado el 1994 y por su sabor, aroma y color recuerda a los tradicionales postres de su nombre. Desde el principio tuvo una buena acogida en el mercado y actualmente se exporta a muchos países.

Elaborado a base de huevo, leche y azúcar y aromatizado con canela, limón, vainilla y caramelo mezclado con alcohol etílico, su graduación alcohólica es de entre 15º y 18º. Por su sabor dulce y suave es ideal para consumir a cualquier hora en vaso largo con hielo, en copa frío, o incluso mezclado con el café.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats