L’Estiu de Bombolles de LleidaEl Verano de Bombolles de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Després que els sommeliers catalans coneguessin de primera ma la campanya Bombolles de Lleida, durant la Nit del Sommelier, Como Pomona va presentar la campana d’estiu en el marc de la inauguració de la terrassa de La Llotja de Lleida, Da•Moon, amb un tast d’escumosos comentat per Toni Lara, Millor Sommelier de Catalunya 2013.
Cellers, institucions, restauradors, gastrònoms, periodistes, blocaires gastronòmiques i els més de tres-cents convidats de La Llotja, van poder gaudir de la presentació de la campanya estival. Els vins de la nit van ser: Analec Brut Nature (amb macabeu 50% i parellada 50% i una criança mínima en la cava de 18 mesos); Castell del Remei Cava Brut Nature Reserva (elaborat amb les varietats xarel·lo 40%, macabeu 30%, chardonnay 20%, i parellada 10% i amb una criança mínima de 18 mesos); Brut de Verdú de Cercavins (cupatge de 45% sauvignon blanc, 45% macabeu i 10% gewürztraminer); L’Olivera (macabeu, parellada i chardonnay amb un criança a la cava de 17 mesos); Siòs Brut Rosé Reserva Pinot Noir de Costers del Sió (pinot noir amb una criança de 18 mesos); i Raimat Brut Chardonnay (monovarietal amb un punt de pinot noir i un mínim de nou mesos de cava).
La Unión Artesana de Sant Sebastià (4 juliol), L’Antic Mercat de Tàrrega a benefici d’Ángel Olaran (12 juliol), Cal Xirricló de Balaguer (24 juliol) i El Jardí d’Alguaire (26 juliol) són les properes cites confirmades de la campanya, queda per confirmar algun sopar a Lleida ciutat. Bombolles de Lleida vol recolzar la divulgació i comercialització dels escumosos de Lleida.

Después de que los sumilleres catalanes conocieran de primera mano la campaña Bombolles de Lleida, durante la Noche del Sumiller, Como Pomona presentó la campana de verano en el marco de la inauguración de la terraza de La Llotja de Lleida, Da • Moon, con una cata de espumosos comentado por Toni Lara, Mejor Sumiller de Catalunya 2013.
Bodegas, instituciones, restauradores, gastrónomos, periodistas, bloggers gastronómicas y los más de trescientos invitados de La Llotja, pudieron disfrutar de la presentación de la campaña estival. Los vinos de la noche fueron: Analec Brut Nature (con macabeo 50% y parellada 50% y una crianza mínima en la cava de 18 meses); Castell del Remei Cava Brut Nature Reserva (elaborado con las variedades Xarel.lo 40%, macabeo 30%, Chardonnay 20%, y parellada 10% y con una crianza mínima de 18 meses); Bruto de Verdú de Cercavins (coupage de 45% sauvignon Blanc, 45% macabeo y 10% gewürztraminer); El Olivo (macabeo, parellada y chardonnay con un crianza en cava de 17 meses); Siós Brut Rosé Reserva Pinot Noir de Costers del Sió (Pinot Noir con una crianza de 18 meses), y Raimat Brut Chardonnay (monovarietal con un punto de Pinot Noir y un mínimo de nueve meses de cava).
La Unión Artesana de San Sebastián (04 de julio), El Antiguo Mercado de Tàrrega a beneficio de Ángel Olaran (12 de julio), Cal Xirricló de Balaguer (24 de julio) y El Jardín de Alguaire (26 de julio) son las próximas citas confirmadas de la campaña, queda por confirmar alguna cena en Lleida ciudad. Burbujas de Lleida quiere apoyar la divulgación y comercialización de los espumosos de Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats