[:ca]El cas de l’Aplec, al I Foro de Cuina i Turisme d’Interior[:es]El Aplec del Caragol, en el I Foro de Cocina y Turismo de Interior [:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

f imatge congreso aragon

[:ca] Organitzat per AG Comunicación, a Saragossa

Arturo Gastón Comunicación (ACA) va organitzar el I Fòrum de Cuina i Turisme d’Interior –celebrat a Saragossa, els dies 22 i 23 d’octubre, en el marc dels actes de celebració del 25è aniversari de l’Associació de Cuiners d’Aragó (ACA)–, en el que la festa de l’Aplec del Caragol de Lleida va estar convidada com a cas d’èxit. 

Junt amb altres ponents i sota el títol “Casos d’èxit: institucions i productors: Maridatge perfecte?”, Rafa Gimena –responsable de comunicació de l’Aplec– va explicar com la cuina del caragol promocionava la ciutat i el territori lleidatà, en una taula moderada per la periodista d’El Mundo, Carmen Alcaraz.
D’altra banda, els cuiners aragonesos Toño Rodríguez i Nerea Bescós, del restaurant Assaboreix de Biescas (Osca), van guanyar el Campionat Nacional de Cuina que va celebrar la seva cinquena edició al Palau de Congressos de Saragossa, en paral·lel al fòrum. Aquesta parella, també, es va alçar amb el triomf l’any passat en el XV Certamen de Cuina i Rebosteria d’Aragó i, aquest any, ha representat a la Comunitat Autònoma aconseguint el títol nacional de millors cuiners. L’any vinent, els germans Luis Antonio i Javier Carcas Armingol, del restaurant Casa Pedro de Saragossa, representaran Aragó en aquest concurs estatal 2019 a l’haver estat els guanyadors de la fase aragonesa 2018, celebrada aquests dies en la reunió dels cuiners d’Aragó.

[:es]Organizado por AG Comunicación, en Zaragoza

Arturo Gastón Comunicación (ACA) organizó el I Foro de Cocina y Turismo de Interior -celebrado en Zaragoza, los días 22 y 23 de octubre, en el marco de los actos de celebración del 25 aniversario de la Asociación de Cocineros de Aragón (ACA) -, en el que la fiesta del Aplec del Caragol estuvo invitada como caso de éxito.

Junto con otros ponentes y bajo el título “Casos de éxito: instituciones y productores: ¿Maridaje perfecto?”, Rafa Gimena, responsable de comunicación del Aplec- explicó como la cocina del caracol promocionaba la ciudad y el territorio leridano, en una mesa moderada por la periodista de El Mundo, Carmen Alcaraz.

Por otro lado, los cocineros aragoneses Toño Rodríguez y Nerea Bescós, del restaurante Saborea de Biescas (Huesca), ganaron el Campeonato Nacional de Cocina que celebró su quinta edición en el Palacio de Congresos de Zaragoza, en paralelo al foro . Esta pareja, también, se alzó con el triunfo el año pasado en el XV Certamen de Cocina y Repostería de Aragón y, este año, ha representado a la Comunidad Autónoma consiguiendo el título nacional de mejores cocineros. El año que viene, los hermanos Luis Antonio y Javier Carcas Armingol, del restaurante Casa Pedro de Zaragoza, representarán Aragón en este concurso estatal 2019 al haber sido los ganadores de la fase aragonesa 2018, celebrada estos días en la reunión de los cocineros de Aragón.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats