La Sandwicheria: sabor i racions generosesLa Sandwicheria: sabor y raciones generosas

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant La Sandwicheria (Alcalde Pujol, 13) ofereix cada migdia una fórmula de menú que inclou primer i segon plat, postres i beure per només 8,50 euros. La proposta és més que interessant amb plats molt saborosos i racions més que generoses.
Entre el primers plats, podem trobar des de lleugeres amanides, fins a contundents patates amb xoriço a la riojana, fideus a la cassola o ous al plat. De segon, salmó fresc amb poma o estofat de vedella són alguns dels plats de peix i carn que ens ofereixen. Sempre trobarem també alguna preparació a la brasa com el xurrasco.
Flam, iogurt, fruita o altres postres casolanes tanquen aquest menú.El restaurante La Sandwicheria (Alcalde Pujol, 13) ofrece cada mediodía una fórmula de menú que incluye primer y segundo plato, postres y bebida por sólo 8,50 euros. La propuesta es más que interesante con platos muy sabrosos y raciones más que generosas.
Entre el primeros platos, podemos encontrar desde ligeras ensaladas, hasta contundentes patatas con chorizo a la riojana, fideos a la cazuela o huevos al plato. De segundo, salmón fresco con manzana o estofado de ternera son algunos de los platos de pescado y carne que nos ofrecen. Siempre encontraremos también alguna preparación en la brasa como el churrasco.
Flan, yogur, fruta u otros postres caseros cierran este menú.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats