La Ruta del Vi de Lleida es presenta a operadors turístics de tot el món

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

240313_FINE_Valaldolid

Participa en la fira FINE de Valladolid i acull un viatge professional

La Ruta del Vi de Lleida – DO Costers del Segre presenten avui dimecres i demà dijous, dies 13 i 14 de març, la seva oferta enoturística a operadors de tot el món. L’entitat lleidatana participa aquests dies, per segon any consecutiu, en la Fira Internacional d’Enoturisme (FINE) Valladolid. La Ruta del Vi participa en aquesta trobada professional gràcies al suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Una vegada finalitzi la fira, mitja dotzena d’operadors d’Espanya, Holanda, Brasil, Lituània i Portugal es traslladaran fins a les Terres de Ponent, per a participar en un viatge de familiarització organitzat per L’Agència Catalana de Turisme, Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, i la Ruta del Vi de Lleida. Amb un programa que inclou visites a la Seu Vella; i els cellers de Raimat i Castell del Remei. Així com àpats ‘lleidatans’ al restaurant Celler del Roser o al Parador del Roser.

FINE, és un esdeveniment capdavanter a Europa dedicat en exclusiva a professionals d’aquest sector (cellers, destinacions, touroperadors i agències nacionals i internacionals). En el marc de la fira s’organitzen aquests trips a posteriori amb la finalitat que els compradors internacionals coneguin de primera mà algunes des les zones vitivinícoles amb qui, en alguns casos, prèviament s’han entrevistat a la fira i és una gran oportunitat per donar-nos a conèixer.

FINE, Fira Internacional d’Enoturisme, arriba a la cinquena edició amb un model especialitzat i global consolidat i serà des del seu inici en una eina enfocada cap al negoci exterior amb projecció internacional.

Fira de Valladolid està especialitzada en l’organització d’esdeveniments internacionals sota el format Club de Negocis, adaptant-se a les dinàmiques del mercat i dissenyant cada detall amb l’objectiu de donar el màxim benefici a tots els participants. La dinàmica de la fira es centra en el denominat B2B, que busca una major interactuació entre les empreses. Amb una àrea d’exposició on els cellers, els grans protagonistes de l’esdeveniment, recolzats per les entitats promotores de territoris. FINE compta així amb àrees exclusives per potenciar el networking; diverses zones comunes per a la transmissió de coneixement i els contactes espontanis.

El perfil del visitant és oberta a empreses de tot l’àmbit regional, nacional i europeu que tinguen en marxa una aposta enoturística: clústers empresarials i associacions, rutes del vi, denominacions d’origen, sector MICE, agències receptives, etc..

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats