La Llotja de Mercolleida, menú variat i acurat de César MoryLa Llotja de Mercolleida, menú variado y cuidadoso de César Mory

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

César Mory, a la cuina, i Cristina Nastasi, a la sala, són els responsables des de fa cinc anys del restaurant La Llotja de l’Edifici Mercolleida.
Mory dissenya una oferta variada i completa que en els primers plats inclou plats com: verdures variades a la planxa amb formatge de cabra; rissotto amb sípia i cloïsses; amanida variada; musclos a la marinera; crema de carabassa amb navalles i cruixent de bacon; o carpaccio de salmó amb vinagreta de salmó.
Pel que fa als segons plats, sempre hi ha un peix com ara el bacallà a les fines herbes; però el ventall en plats creix a l’hora de les carns amb especialitats com peus de porc, conill, pit de pollastre o llonganissa de Vallfogona a la brasa; galtes de porc estofades amb bolets; croquetes d’ibèrics; o filet de porc amb fruits vermells.
A les postres, César Mory es recrea amb crema catalana feta a casa; creps de compota de poma; peres al vi blanc; flam de mascarpone amb fruites vermelles o maduixots amb sus de taronja.
Amb el beure i el servei inclòs el preu d’aquest menú del dia és de 12,50 euros.César Mory, en la cocina, y Cristina Nastasi, en la sala, son los responsables desde hace cinco años del restaurante La Llotja del Edificio Mercolleida.
Mory diseña una oferta variada y completa que en los primeros platos con platos como: verduras variadas a la plancha con queso de cabra; rissotto con sepia y almejas; ensalada variada, mejillones a la marinera; crema de calabaza con navajas y crujiente de bacon; o carpaccio de salmón con vinagreta de salmón.
En cuanto a los segundos platos, siempre hay un pescado como el bacalao a las finas hierbas, pero el abanico en platos crece a la hora de las carnes con especialidades como pies de cerdo, conejo, pechuga de pollo o salchichón de Vallfogona a la brasa; mejillas de cerdo estofadas con setas; croquetas de ibéricos, o solomillo de cerdo con frutos rojos.
A los postres, César Mory se recrea con crema catalana hecha en casa; crepes de compota de manzana; peras al vino blanco; flan de mascarpone con frutos rojos o fresones con suspensión de naranja.
Con el beber y el servicio incluido el precio de este menú del día es de 12,50 euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats