[:ca]La Fundació Família Torres, amb la Marató de TV3[:es]La Fundación Familia Torres, con la Marató de TV3[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]La Fundació Família Torres celebra el dissabte, 1 de desembre, la cinquena jornada solidària en benefici de La Marató de TV3 en un espai històric, el celler original que els fundadors van construir a Vilafranca del Penedès el 1870, conegut com la Nau Alfons XIII. Sota el lema Implica’t amb la Marató, la jornada acollirà, de les 11 del matí fins a les 6 de la tarda, degustacions de vins i tapes i una quinzena d’activitats per a tots els públics, on no faltarà la música i actuacions castelleres i de falcons.

Els assistents podran gaudir d’activitats enogastronòmiques com maridatges de formatges, de pernil o de sushi, un taller de còctels i aperitius o un blind tapes, que consisteix a degustar diferents vins i propostes gastronòmiques amb els ulls tapats per aguditzar la resta dels sentits.  També se celebrarà un dinar popular i una xocolatada al final de la jornada, que es clourà amb un sorteig entre tots els participants. Però a banda de propostes relacionades amb vins i menjar, els assistents també podran participar d’altres activitats com passejades en segway per les vinyes i visites guiades de la històrica Nau Alfons XIII. [:es]La Fundación Familia Torres celebra el sábado, 1 de diciembre, la quinta jornada solidaria en beneficio de la Marató de TV3 en un espacio histórico, la bodega original que los fundadores construyeron en Vilafranca del Penedès en 1870, conocido como la Nave Alfonso XIII.

Bajo el lema Implícate con la Marató, la jornada acogerá, de las 11 de la mañana hasta las 6 de la tarde, degustaciones de vinos y tapas y una quincena de actividades para todos los públicos, donde no faltará la música y actuaciones de castellers y de halcones.

Los asistentes podrán disfrutar de actividades enogastronómicas como maridajes de quesos, de jamón o de sushi, un taller de cócteles y aperitivos o un blind tapas, que consiste en degustar diferentes vinos y propuestas gastronómicas con los ojos tapados para agudizar el resto de los sentidos. También se celebrará una comida popular y una chocolatada al final de la jornada, que se cerrará con un sorteo entre todos los participantes. Pero aparte de propuestas relacionadas con vinos y comida, los asistentes también podrán participar de otras actividades como paseos en segway por los viñedos y visitas guiadas de la histórica Nave Alfonso XIII.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats