[:ca]Juvé&Camps acull el III Magnificat el 17 d’abril[:es]Juvé&Camps acoge el III Magnificat el 17 de abril[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180329Magnificat

[:ca]La jornada “Del terroir a la copa”, amb grans figures internacionals del vi i els destil·lats

Juvé&Camps i Primeras Marcas acullen els tasts magistrals i un showroom permanent amb els propietaris de grans cellers i destil·leries nacionals i internacionals el dimarts, dia 17 d’abril, en el marc del “III Magnificat”.

Una jornada professional que esdevé un punt de trobada professional on es donen cita grans cellers internacionals dels vins i els destil·lats.
L’esdeveniment, organitzat per Juvé&Camps i la distribuïdora Primeras Marcas, se celebra al celler de Juvé&Camps a Espiells (Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona).
Durant la jornada, de 10 a 19.30 hores, es duran a terme diferents tasts que permetran als assistents conèixer en profunditat els vins més exclusius de la mà dels propietaris dels cellers. Així mateix, el tradicional showroom permanent permetrà apropar-se als elaborats dels 47 cellers i destil·leries participants. Aquesta edició també presenta una barra de cocteleria amb les últimes novetats.

El 2014 i el 2016, el Magnificat va reunir més de 1.000 persones procedents dels sectors del vi i del destil·lat, sent un punt de trobada on tastar novetats, gaudir d’una gran varietat de tasts magistrals, tallers i molt més. De la mateixa manera, aquest any la cita amb els grans professionals del vi arriba amb novetats: més bodegues participants, més tasts i amb la presència especial d’una selecció de prestigiosos Châteaux de Bordeus.[:es]La jornada “Del terroir a la copa”, con grandes figuras internacionales del vino y los destilados

Juvé&Camps y Primeras Marcas acogen las catas magistrales y un showroom permanente con los propietarios de grandes bodegas y destilerías nacionales e internacionales el martes, día 17 de abril, en el marco del “III Magnificat”.

Una jornada profesional que se convierte en un punto de encuentro profesional donde se dan cita grandes bodegas internacionales de los vinos y los destilados.
El evento, organizado por Juvé&Camps y la distribuidora Primeras Marcas, se celebra en la bodega de Juvé&Camps en Espiells (Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona).
Durante la jornada, de 10 a 19.30 horas, se llevarán a cabo diferentes catas que permitirán a los asistentes conocer en profundidad los vinos más exclusivos de la mano de los propietarios de las bodegas. Asimismo, el tradicional showroom permanente permitirá acercarse a los elaborados de los 47 bodegas y destilerías participantes. Esta edición también presenta una barra de coctelería con las últimas novedades.

En 2014 y 2016, el Magnificat reunió a más de 1.000 personas procedentes de los sectores del vino y del destilado, siendo un punto de encuentro donde probar novedades, disfrutar de una gran variedad de catas magistrales, talleres y mucho más. Del mismo modo, este año la cita con los grandes profesionales del vino llega con novedades: más bodegas participantes, más catas y con la presencia especial de una selección de prestigiosos Châteaux de Burdeos.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats