[:ca]Jornades de l’Aplec a Casa Pedro de Saragossa des de fa 12 edicions[:es]Jornadas del Aplec en Casa Pedro de Zaragoza desde hace 12 ediciones[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

CasaPedroLuisJavi

[:ca]Original menú de tast amb el caragol com a protagonista

Amb motiu de l’Expo Zaragoza 2008, la Fecoll va portar el Caragol Tour que promociona la festa lleidatana a la capital aragonesa el 2007 i 2008. Va ser el 2007 quan la festa va contactar amb Casa Pedro, per convidar-los a fer un menú amb caragols obert al públic. La família Carcas Armingol van acceptar el repte i ja van dotze edicions.

Els germans Luis i Javier Carcas Armingol feia poc temps que s’havien fet amb els fogons del veterà restaurant Casa Pedro, però quan els lleidatans van tastar els seus Caragols a l’Antiga, saltats a la cassola amb oli i herbes aromàtiques, van saber que aquell podia ser el local ambaixador de l’Aplec a Saragossa.

Aquest any 2019, les XII Jornades Gastronòmiques del Caragol han comptat amb Croqueta d’ibèric i caragols; i Paté de Campanya, caragols i romesco com a aperitius.

Els entrants han estat Llenties “beluga”, escamarlans i caragols, i els mencionats Caragols a l’Antiga. Com a plats principals, de peix, Bacallà rostit, sopa de ceba i ravioli de caragols; i de carn, Lingot de “Ternasco” d’Aragó, crema d’arrels i caragols.

A les postres, els germans Carcas han optat per la xocolata amb un Baba Ganush.

Amb motiu de la presentació del menú es va celebrar el Caragol Tour a Saragossa 2019.

 

[:es]Original menú de degustación con el caracol como protagonista

Con motivo de la Expo Zaragoza 2008, la Fecoll llevó el Caracol Tour que promociona la fiesta leridana a la capital aragonesa en 2007 y 2008. Fue en 2007 cuando la fiesta contactó con Pedro, para invitarlos a hacer un menú con caracoles abierto al público. La familia Carcas Armingol aceptaron el reto y ya van doce ediciones.

Los hermanos Luis y Javier Carcas Armingol hacía poco tiempo que se habían hecho con los fogones del veterano restaurante Casa Pedro, pero cuando los leridanos probaron sus Caracoles a la Antigua, salteados a la cazuela con aceite y hierbas aromáticas, supieron que aquel podía ser el local embajador del Aplec en Zaragoza.

Este año 2019, las XII Jornadas Gastronómicas del Caracol han contado con Croqueta de ibérico y caracoles; y Paté de Campaña, caracoles y romesco como aperitivos.

Los entrantes han sido Lentejas “beluga”, cigalas y caracoles, y los mencionados Caracoles a la Antigua. Como platos principales, de pescado, Bacalao asado, sopa de cebolla y ravioli de caracoles; y de carne, Lingote de “Ternasco” de Aragón, crema de raíces y caracoles.

En los postres, los hermanos Carcas han optado por el chocolate con un Baba Ganush.

Con motivo de la presentación del menú se celebró el Caracol Tour en Zaragoza 2019.

 

 

 [:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats