[:ca]Jornades de l’Aplec a Casa Pedro de Saragossa des de fa 12 edicions[:es]Jornadas del Aplec en Casa Pedro de Zaragoza desde hace 12 ediciones[:]

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Como Pomona

Como Pomona

CasaPedroLuisJavi

[:ca]Original menú de tast amb el caragol com a protagonista

Amb motiu de l’Expo Zaragoza 2008, la Fecoll va portar el Caragol Tour que promociona la festa lleidatana a la capital aragonesa el 2007 i 2008. Va ser el 2007 quan la festa va contactar amb Casa Pedro, per convidar-los a fer un menú amb caragols obert al públic. La família Carcas Armingol van acceptar el repte i ja van dotze edicions.

Els germans Luis i Javier Carcas Armingol feia poc temps que s’havien fet amb els fogons del veterà restaurant Casa Pedro, però quan els lleidatans van tastar els seus Caragols a l’Antiga, saltats a la cassola amb oli i herbes aromàtiques, van saber que aquell podia ser el local ambaixador de l’Aplec a Saragossa.

Aquest any 2019, les XII Jornades Gastronòmiques del Caragol han comptat amb Croqueta d’ibèric i caragols; i Paté de Campanya, caragols i romesco com a aperitius.

Els entrants han estat Llenties “beluga”, escamarlans i caragols, i els mencionats Caragols a l’Antiga. Com a plats principals, de peix, Bacallà rostit, sopa de ceba i ravioli de caragols; i de carn, Lingot de “Ternasco” d’Aragó, crema d’arrels i caragols.

A les postres, els germans Carcas han optat per la xocolata amb un Baba Ganush.

Amb motiu de la presentació del menú es va celebrar el Caragol Tour a Saragossa 2019.

 

[:es]Original menú de degustación con el caracol como protagonista

Con motivo de la Expo Zaragoza 2008, la Fecoll llevó el Caracol Tour que promociona la fiesta leridana a la capital aragonesa en 2007 y 2008. Fue en 2007 cuando la fiesta contactó con Pedro, para invitarlos a hacer un menú con caracoles abierto al público. La familia Carcas Armingol aceptaron el reto y ya van doce ediciones.

Los hermanos Luis y Javier Carcas Armingol hacía poco tiempo que se habían hecho con los fogones del veterano restaurante Casa Pedro, pero cuando los leridanos probaron sus Caracoles a la Antigua, salteados a la cazuela con aceite y hierbas aromáticas, supieron que aquel podía ser el local embajador del Aplec en Zaragoza.

Este año 2019, las XII Jornadas Gastronómicas del Caracol han contado con Croqueta de ibérico y caracoles; y Paté de Campaña, caracoles y romesco como aperitivos.

Los entrantes han sido Lentejas “beluga”, cigalas y caracoles, y los mencionados Caracoles a la Antigua. Como platos principales, de pescado, Bacalao asado, sopa de cebolla y ravioli de caracoles; y de carne, Lingote de “Ternasco” de Aragón, crema de raíces y caracoles.

En los postres, los hermanos Carcas han optado por el chocolate con un Baba Ganush.

Con motivo de la presentación del menú se celebró el Caracol Tour en Zaragoza 2019.

 

 

 [:]

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Sopars de Xef tanca la seva primera edició amb 220 comensals

Gonzalo Ferreruela (Ferreruela), Joël Castanyé (Resquitx de Golmés), Jordi Vidal (L’Espurna), Jordi Pallàs (Aimia), Irina Penella (Atípic d’Agramunt), Salvador Trabalón (Saroa), Jesús Gimena (L’Atrevit de Fondarella) i David Molina (Sheyton); van dissenyar els menús d’aquesta primera acció dels early bird dinners de