[:ca]L’Escola d’Hoteleria de Lleida, amb l’Aplec[:es]La Escuela de Hostelería de Lleida, con el Aplec[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

ESCHOTURAlumnes

[:ca]Amb prop de 400 comensals de Xàtiva, Toluges, Madrid i Barcelona

Els alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur Lleida), tutelats pel professorat corresponent, han estat els encarregats un any més d’elaborar i servir el menú del Caragol Tour 2019 que aquest any ha visitat les localitats de Xàtiva, Toluges (França), Madrid i Barcelona amb prop de 400 comensals.

Paté de caragol confitat amb oli; Enfilat de caragols i confit de porc; Focaccia de ceba, caragol i formatge; Bunyols de caragols i allioli de codony; i Brick de caragols i samfaina; han estat els aperitius d’aquesta edició.

La Llauna de caragols a la gormanda; i la Cassola de caragols picants; van ser els plats cent per cent caragolers. Mentre que Trinxat de col i patata, amb papada i ragout de caragol; i Melós de xai amb prunes, alls tendres, espàrrecs i caragols, van ser els plats principals d’aquesta proposta 2019.

A l’hora de les postres, Pera de Lleida amb mousse de xocolata i avellana. I amb el cafè, Ametlles garapinyades, Orelletes i Financiers. Tot un festival gastronòmic amb accent lleidatà que va fer gaudir de la taula i la festa a periodistes, autoritats, patrocinadors i entitats convocades a les diferents etapes.

L’Eschotur Lleida dona suport a l’Aplec del Caragol de Lleida des de la primera edició del Caragol Tour el 2004. Llavors, i durant uns anys, la festa lleidatana es va instal·lar durant una setmana a Madrid oferint un menú amb entrants i postres fixes, elaborades pels alumnes de l’escola lleidatana, mentre que els plats principals els feien diferents cuiners lleidatans que canviaven cada dia. A partir del tercer any, des del 2006, l’Escola ha estat la responsable del menú sencer.

 

[:es]Con cerca de 400 comensales de Xàtiva, Toluges, Madrid y Barcelona

Los alumnos de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida (Eschotur Lleida), tutelados por el profesorado correspondiente, han sido los encargados un año más de elaborar y servir el menú del Caracol Tour 2019 que este año ha visitado las localidades de Xàtiva, Toluges (Francia), Madrid y Barcelona con cerca de 400 comensales.

Paté de caracol confitado con aceite; Encaramado de caracoles y confite de cerdo; Focaccia de cebolla, caracol y queso; Buñuelos de caracoles y alioli de membrillo; y Brick de caracoles y pisto; han sido los aperitivos de esta edición.

La “llauna” de caracoles a la gormanda; y la Cazuela de caracoles picantes; fueron los platos cien por ciento caracoleros. Mientras que Trinxat de col y patata, con papada y ragout de caracol; y Meloso de cordero con ciruelas, ajos tiernos, espárragos y caracoles, fueron los platos principales de esta propuesta 2019.

A la hora de los postres, Pera de Lleida con mousse de chocolate y avellana. Y con el café, Almendras garrapiñadas, Orelletes y Financieros. Todo un festival gastronómico con acento leridano que hizo disfrutar de la mesa y la fiesta a periodistas, autoridades, patrocinadores y entidades convocadas a las diferentes etapas.

Eschotur Lleida apoya el Aplec del Caragol desde la primera edición del Caracol Tour en 2004. Entonces, y durante unos años, la fiesta leridana se instaló durante una semana en Madrid ofreciendo un menú con entrantes y postres fijos, elaborados por los alumnos de la escuela leridana, mientras que los platos principales los hacían diferentes cocineros leridanos que cambiaban cada día. A partir del tercer año, desde 2006, la Escuela ha sido la responsable del menú entero.

 

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats