[:ca]Forum Gastronòmic BCN (Re)pensa la Gastronomia del 18 al 20 de novembre[:es]Forum Gastronómico BCN (Re)piensa la Gastronomía del 18 al 20 de noviembre[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

[:ca]Sota el lema ‘(Re)pensar la gastronomia’, el Fòrum Gastronòmic Barcelona, impulsat per la seva aliança amb Fira de Barcelona, reunirà els grans xefs, que compartiran protagonisme amb petits productors i grans companyies en un esdeveniment a Barcelona del 18 al 20 de novembre del 2019. El certamen, que abordarà la gastronomia i el foodservice des de tots els àmbits, fomentarà el debat i la innovació en el Fòrum Lab.

Carme Ruscalleda, Raül Balam (Moments), Paco Pérez (Enoteca), Jordi Cruz (Àbac), Enrique Valentí (Marea Alta), Artur Martínez (Aürt), Carles Tejedor (BeSo) i Oliver Peña (Enigma) són alguns dels cuiners que ja han confirmat la seva presència en un saló que, amb l’objectiu de ‘(Re)pensar la gastronomia’, espera convertir-se en un espai per a la reflexió i innovació gastronòmiques, que reuneixi de forma transversal a tots els agents del sector.

El codirector del Fòrum, Pep Palau, assenyala que “creiem que estem en un moment que convida a la reflexió i la introspecció, després de molts anys de creixement i progressió trepidants, amb un ritme frenètic de novetats tecnològiques i un model de creativitat incessant –tot això derivat, entre altres coses, de l’herència d’El Bulli”–. Per tant, volem oferir l’oportunitat de parar i analitzar el moment que viu la gastronomia actual amb tots els seus protagonistes”.[:es]Bajo el lema ‘(Re) pensar la gastronomía’, el Foro Gastronómico Barcelona, ​​impulsado por su alianza con Fira de Barcelona, ​​reunirá a los grandes chefs, que compartirán protagonismo con pequeños productores y grandes compañías en un evento en Barcelona del 18 al 20 de noviembre del 2019.

El certamen, que abordará la gastronomía y el foodservice desde todos los ámbitos, fomentará el debate y la innovación en el Foro Lab.

Carme Ruscalleda, Raül Balam (Moments), Paco Pérez (Enoteca), Jordi Cruz (Àbac), Enrique Valentín (Marea Alta), Artur Martínez (Aürt), Carles Tejedor (Besòs) y Oliver Peña (Enigma) son algunos de los cocineros que ya han confirmado su presencia en un salón que, con el objetivo de ‘(Re) pensar la gastronomía’, espera convertirse en un espacio para la reflexión e innovación gastronómicas, que reúna de forma transversal a todos los agentes del sector.

El codirector del Foro, Pep Palau, señala que “creemos que estamos en un momento que invita a la reflexión y la introspección, después de muchos años de crecimiento y progresión trepidantes, con un ritmo frenético de novedades tecnológicas y un modelo de creatividad incesante – todo ello derivado, entre otras cosas, de la herencia de El Bulli “-. Por lo tanto, queremos ofrecer la oportunidad de parar y analizar el momento que vive la gastronomía actual con todos sus protagonistas “.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats