[:ca]Un autocar des de Lleida, glaçoneres i carrers amb nom de vi, novetats de la Mostra del Somontano[:es]Un autocar desde Lleida, cubiteras y calles con nombre de vino, en la Muestra del Somontano[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180719somontano

[:ca]Un autocar des de Lleida el dissabte, dia 4 d’agost, la possibilitat d’adquirir glaçoneres pels vins blancs i rosats, i el bateig dels carrers i espais principals amb noms de varietats de raïm són les principals novetats de la Mostra Gastronòmica del Vi del Somontano que se celebrarà a Barbastre, entre els dies 2 i 5 d’agost, coincidint amb el Festival del Vi del Somontano. Un any més, la mostra comptarà amb música en directe per ambientar els tastos de vins i de gastronomia local.

Aquest any, vint-i-tres restaurants i productors locals acompanyaran els vins del Somontano amb diferents degustacions. El preu del paquet de tiquets de degustació de la Mostra seguirà sent de 5 euros. Aquest, es divideix en quatre tiquets amb els quals s’estableixen les habituals equivalències de tapes i copes a més de la novetat d’aquest any: glaçoneres i gel per mantenir frescs els vins blancs i rosats. Per cinquè any consecutiu, la ubicació de la Mostra Gastronòmica serà l’espai exterior de la Fira de Barbastre, amb més de 13.500 metres quadrats perquè els milers d’assistents comptin amb un espai ampli i confortable.

La presidenta del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Somontano, Raquel Latre, i l’alcalde de Barbastre, Antonio Cosculluela, van presentar la Mostra i el Festival del Vi del Somontano, el passat divendres dia 13 de juliol.[:es]Un autocar desde Lleida el sábado, dia 4 de agosto, la posibilidad de adquirir cubiteras, los vinos blancos y rosados, y el bautizo de las calles y espacios principales con nombres de variedades de uva son las principales novedades de la Muestra Gastronómica del Vino del Somontano que se celebrará en Barbastro, entre los días 2 y 5 de agosto, coincidiendo con el Festival del Vino del Somontano. Un año más, la muestra contará con música en directo para ambientar las catas de vinos y de gastronomía local.

Este año, veintitres restaurantes y productores locales acompañarán a los vinos del Somontano con diferentes degustaciones. El precio del paquete de tickets de degustación de la Muestra seguirá siendo de 5 euros. Esta, se divide en cuatro tickets con los que se establecen las habituales equivalencias de tapas y copas además de la novedad de este año: cubiteras y hielo para mantener frescos los vinos blancos y rosados. Por quinto año consecutivo, la ubicación de la Muestra Gastronómica será el espacio exterior de la Feria de Barbastro, con más de 13.500 metros cuadrados para que los miles de asistentes cuenten con un espacio amplio y confortable.

La presidenta del Consejo Regulador de la Denominación de Origen Somontano, Raquel Latre, y el alcalde de Barbastro, Antonio Cosculluela, presentaron la Muestra y el Festival del Vino del Somontano, el pasado viernes día 13 de julio.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats