Genís Costa guanya el CATskills de Catalunya i anirà a la final espanyola Genís Costa gana el CATskills de Cataluña y acudirá a la final española

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’alumne de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, Genís Costa Pont, va guanyar, el passat 10 de maig a Girona, el Campionat de Catalunya de Formació Professional CATskills de Cuina, on van participar alumnes de 13 centres d’hoteleria de Catalunya. Així, Costa serà el representant de Catalunya a Worldskills Spain que se celebrarà a Madrid del 28 de gener al 3 de febrer 2013.
Les proves que van haver de realitzar, es van dividir en dos blocs, el primer corresponent al coneixement d’aquelles habilitats bàsiques que estan establertes en el mòdul de tècniques culinàries, havent de realitzar dues racions d’un plat de cuina clàssica i presentar tres tipus de guarnicions diferents.
El segon mòdul, anomenat Cuina Creativa, és de lliure elecció cercant així noves propostes per donar sortida a la imaginació de cada concursant, preparant un plat de cuina creativa on l’ingredient base o principal va ser el bacallà, i utilitzant com a mínim tres tècniques culinàries.El alumno de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, Genís Costa Pont, ganó, el pasado 10 de mayo en Girona, el Campeonato de Cataluña de Formación Profesional Catskill de Cocina, donde participaron alumnos de 13 centros de hostelería de Cataluña. Así, Costa será el representante de Catalunya en Worldskills Spain que se celebrará en Madrid del 28 de enero al 3 de febrero 2013.
Las pruebas que tuvieron que realizar, se dividieron en dos bloques, el primero corresponde al conocimiento de aquellas habilidades básicas que están establecidas en el módulo de técnicas culinarias, teniendo que realizar dos raciones de un plato de cocina clásica y presentar tres tipo de guarniciones diferentes.
El segundo módulo, llamado Cocina Creativa, es de libre elección buscando así nuevas propuestas para dar salida a la imaginación de cada concursante, preparando un plato de cocina creativa donde el ingrediente base o principal fue el bacalao, y utilizando como mínimo tres técnicas culinarias.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats