Gamba de PalamósGamba de Palamós

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La gamba de Palamos és un producte de gran bellesa pel seu color, la seva textura i el seu frescor. És elegant i té un sabor exquisit e incomparable. Aquest crustaci, que es troba en el litoral rocós i d’aigües transparents del Baix Empordà, es troba en tres varietats diferents: petita, mitjana i gran. És un producte que s’ha de degustar ben fresc, si es posible una estoneta després de pescar-lo.
La gamba de Palamós és un producte natural, de sabor exclusiu, que troba en els restaurants de la badia d’aquesta localitat del Baix Empordà, uns dels llocs més adients per a degustar-la.La gamba de Palamos es un producto de gran belleza por su color, su textura y su frescura. Es elegante y tiene un sabor exquisito e incomparable. Este crustáceo, que se encuentra en el litoral rocoso y de aguas transparentes del Baix Empordà, se encuentra en tres variedades diferentes: pequeña, media y grande. Es un producto que se tiene que degustar muy fresco, si se posible un ratito después de pescarlo.
La gamba de Palamós es un producto natural, de sabor exclusivo, que encuentra en los restaurantes de la bahía de esta localidad del Baix Empordà, unos de los lugares más adecuados para degustarla.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats