Galta de porc estofada amb salsa de mel i poma al fornMejilla de cerdo estofada con salsa de miel y manzana al horno

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients per a 1 persona: 1 galta de porc, 1 poma, 1 bresa (ceba, porro, api, pastanaga), mel de flors, llorer, sal i pebre, farina, oli d’oliva, vi negre bo.

Preparació: Salpebrem i enfarinem la galta i la fregim en una cassola amb oli d’oliva. Quan estigui ben rossa, la retirem i fregim la bresa dins del mateix oli. Un cop estigui mig cuita, afegim la galta de porc. Quan la verdura estigui gairebé feta, cobrim la galta amb el vi negre i ho deixem coure durant una hora. Després retirem la galta cuita i la desossem. Pel que fa a la salsa que s’ha quedat a la cassola, si es molt líquida la deixem bullir una estona més i després la triturem, afegint-hi la mel.
Per emplatar: Posem la galta de porc al plat i la cobrim amb la salsa i col·loquem al costat la poma golden que prèviament hem cuit al forn.

Recepta elaborada per:

Restaurant El Pati Blau
Tel. 973 167 910
Pl. Major, 7. 25153 Puigverd de Lleida. Ingredientes para 1 persona: 1 mejilla de cerdo, 1 manzana, 1 bresa (cebolla, puerro, apio, zanahoria), miel de flores, laurel, sal y pimienta, harina, aceite de oliva, vino tinto bueno.

Preparación: Salpimentamos y enharinamos la mejilla y la freímos en una cazuela con aceite de oliva. Cuando esté muy rubia, la retiramos y freímos la bresa dentro del mismo aceite. Una vez esté medio cocida, añadimos la mejilla de cerdo. Cuando la verdura esté casi hecha, cubrimos la mejilla con el vino tinto y lo dejamos cocer durante una hora. Después retiramos la mejilla cocida y la deshuesamos. En cuanto a la salsa que se ha quedado a la cazuela, si es muy líquida la dejamos hervir un rato más y después la trituramos, añadiendo la miel.
Para emplatar: Ponemos la mejilla de cerdo al plato y la cubrimos con la salsa y colocamos al lado la manzana golden que previamente hemos cocido al horno.

Receta elaborada por:

Restaurante El Pati Blau
Tel. 973 167 910
Pl. Major, 7. 25153 Puigverd de Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats