Fruinària, un saló que vol identificar Lleida amb la fruitaFruinària, un salón que quiere identificar Lleida con la fruta

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El saló gastronòmic Fruinària que organitza Turisme de Lleida al Pavelló número 4 de Fira de Lleida s’iniciarà el proper divendres 17 de juny, ocupant un espai d’uns 3.000 m2 i amb la voluntat d’aconseguir l’identificació de la ciutat de Lleida amb la fruita. L’organització va optar ahir per una original presentació de la mostra en la que el televisiu Isma Prados i la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Lleida, Montse Bergés, van preparar un fresca amanida de bacallà amb fruita.
Així, el dijous 15 de juny es celebrarà el sopar inaugural i a partir del divendres 16 i fins el diumenge 18, Fruinària restarà obert al públic en general amb horari de 12.00 a 22.00 hores els dos primers dies i de 12.00 a 21.00 hores el diumenge.
Entre les activitats del saló destaca el Primer Premi de Cuina de Fruita de Lleida, i els espais d’aula gastronòmica, plaça, mercat i celler, on els visitants podran degustar, compar i “fruinar”, gaudint de la cuina de la fruita de Lleida.
Victor Rocha (El Molino Blanco de Sta.Cruz de Tenerife), Blai Florensa (Hotel Mas Torrent de Palafrugell), Eduard Domingo (Fonda Casa Magdalena de Lleida, Joan Marco (Restaurant L’amagatall de Bellpuig), Vicenzo Cavallaro (Restaurant Na Madrona de Gallifa), Santi Ortiz (Hotel don Cándido de Terrassa), Emma Mirapeix (Restaurant Pont Vell de Besalú), Isidre Soteras ( Restaurant El Jardí d’Odena), J. Antonio Vidales (Restaurant Oasis de Lleida) han estat els vuit finalistes que disputaran el Primer Premi de Cuina de la Fruita de Lleida. El diumenge 18 de juny i en el marc del programa d’activitats del certamen, a l’Auditori, se celebrarà la final i posteriorment l’acte de lliurament de premis que tenen una important dotació econòmica.
El Premi, un dels principals atractius del Saló, té com objectiu reconèixer les habilitats dels cuiners en la creació de plats on la fruita té un paper protagonista. El salón gastronómico Fruinària que organiza Turismo de Lleida en el Pabellón número 4 de Feria de Lleida se iniciará el próximo viernes 17 de junio, ocupando un espacio de unos 3.000 m2 y con la voluntad de conseguir la identificación de la ciudad de Lleida con la fruta. La organización optó ayer por una original presentación de la muestra en la que el televisivo Isma Prados y la regidora de Turismo del Ayuntamiento de Lleida, Montse Bergés, prepararon un fresca ensalada de bacalao con fruta.
Así, el jueves 15 de junio se celebrará la cena inaugural y a partir del viernes 16 y hasta el domingo 18, Fruinària quedará abierto al público en general con horario de 12.00 a 22.00 horas los dos primeros días y de 12.00 a 21.00 horas el domingo.
Entre las actividades del salón destaca el Primer Premio de Cocina de Fruta de Lleida, y los espacios de aula gastronómica, plaza, mercado y bodega, donde los visitantes podrán degustar, comprar y “fruinar”, disfrutando de la cocina de la fruta de Lleida.
Victor Rocha (El Molino Blanco de Sta.Cruz de Tenerife), Blai Florensa (Hotel Mas Torrent de Palafrugell), Eduard Domingo (Fonda Casa Magdalena de Lleida), Joan Marco (Restaurante L’Amagatall de Bellpuig), Vicenzo Cavallaro (Restaurante Na Madrona de Gallifa), Santi Ortiz (Hotel don Cándido de Terrassa), Emma Mirapeix (Restaurante Pont Vell de Besalú), Isidre Soteras ( Restaurante El Jardín de Odena), J. Antonio Vidales (Restaurante Oasis de Lleida) han sido los ocho finalistas que disputarán el Primer Premio de Cocina de la Fruta de Lleida. El domingo 18 de junio y en el marco del programa de actividades del certamen, en el Auditorio, se celebrará la final y posteriormente el acto de entrega de premios que tienen una importante dotación económica.
El premio, uno de los principales atractivos del Salón, tiene como objetivo reconocer las habilidades de los cocineros en la creación de platos donde la fruta tiene un papel protagonista.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats