Fruinària: tastos, exhibicions i degustacions per a tothomFruinària: catas, exhibiciones y degustaciones para todos

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Fruinària obre avui les seves portes, després del sopar inaugural d’ahir, amb un complet programa de demostracions i degustacions de la cuina de la fruita que també inclou tastos dirigits d’oli, fruita, vi o aigües minerals.
En el marc de les diferents activitats, s’ha previst l’espai anomenat La Plaça on els visitants podran degustar 27 platets diferents de “cuina de la fruita” elaborats per restauradors locals.
Entre les curiositats destacades trobem la iniciativa del Gremi de Forners de fer una coca de poma de 45 metres, demà dissabte a les 17.00 hores.Fruinària abre hoy sus puertas, después de la cena inaugural de ayer, con un completo programa de demostraciones y degustaciones de la cocina de la fruta que también incluye catas dirigidas de aceite, fruta, vino o aguas minerales.
En el marco de las diferentes actividades, se ha previsto el espacio denominado La Plaza donde los visitantes podrán degustar 27 platillos diferentes de “cocina de la fruta” elaborados por restauradores locales.
Entre las curiosidades destacadas encontramos la iniciativa del Gremio de Panaderos de hacer una coca de manzana de 45 metros, mañana sábado a las 17.00 horas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats