35.000 productes al XX Saló Internacional del Club Gourmets35.000 productos en el XX Salón Internacional del Club Gourmets

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Dies 8, 9,10 I 11 de maig, a la Casa de Camp de Madrid

El XX Saló Internacional del Club de Gourmets obrirà el proper dilluns, dia 8 de maig, les portes dels seus tres pavellons –Pavelló de Vidre, Madrid Arena i Pavelló Satel·lit– del recinte firal madrileny de la Casa de Camp.
Uns 35.000 productes delicatessen espanyols i d’arreu del món es donaran cita en aquesta trobada gastronòmica de referència. Embotits, conserves, formatges, vins i tot un llarg seguit d’aliments fan d’aquest saló –exclusiu per a professionals– un punt de referència.
Tot i això, de cara al públic en general, l’organització instal·larà un any més el Taller dels Sentits Gourmets, en el qual el visitant pot degustar tots els productes de gamma alta que es promocionen al Saló.
Com a país convidat en aquesta edició hi assisteien els Països Baixos, mentre que Andalussia serà la comunitat convidada al Taller dels Sentits.
Días 8, 9,10 Y 11 de mayo, en la Casa de Campo de Madrid

El XX Salón Internacional del Club de Gourmets abrirá el próximo lunes, día 8 de mayo, las puertas de sus tres pabellones –Pabellón de Vidrio, Madrid Enarena y Pabellón Satélite– del recinto ferial madrileño de la Casa de Campo.
Unos 35.000 productos delicatessen españoles y de todo el mundo se darán cita en este encuentro gastronómico de referencia. Embutidos, conservas, quesos, vinos y todo un seguido de alimentos hacen de este salón –exclusivo para profesionales– un punto de referencia.
Aún así, de cara al público en general, la organización instalará un año más el Taller de los Sentidos Gourmets, en el cual el visitante puede degustar todos los productos de gama alta que se promocionan en el Salón.
Como país invitado en esta edición asisten los Países Bajos, mientras que Andalucía será la comunidad invitada en el Taller de los Sentidos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats