[:ca]Food&Fun consolida la mostra gastronòmica del novembre[:es]Food&Fun consolida la muestra gastronómica del noviembre[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Presentació Food&Fun 20

[:ca]L’Associació Food&Fun inicia avui dijous, dia 1 de novembre, les seves III Jornades Gastronòmiques Food&Fun que es prolongaran fins al dijous, dia 22 de novembre. Amb la participació de 13 establiments de Lleida, Alcoletge i Raimat, David Molina, president de l’associació de restauradors va destacar que aquest any la iniciativa dobla pràcticament el nombre d’establiments respecte a l’edició inicial i que alhora s’obre al territori amb la incorporació de locals d’altres poblacions del voltant de Lleida.

Els restaurants participants en aquesta tercera edició de les jornades són Bar Bodega Blasi, La Cova de Vidre, Caravista Restaurant, Lamagda Taverna, Chef Moule, Restaurant L’Hortet, Click Menú, Restaurant Nou Casa José, Cràpula Restaurant, Rona Behi, Raimat Golf Club, Restaurant Urgell i La Casa del Vermut. Les restes monumentals soterrànies que gestiona Turisme de Lleida a Príncep de Viana conegudes com ‘Lleida Secreta’ acolliren la presentació el dimarts, dia 30 d’octubre.[:es]La Asociación Food & Fun inicia hoy jueves, día 1 de noviembre, sus III Jornadas Gastronómicas Food & Fun que se prolongarán hasta el jueves, día 22 de noviembre.

Con la participación de 13 establecimientos de Lleida, Alcoletge y Raimat, David Molina, presidente de la asociación de restauradores destacó que este año la iniciativa dobla prácticamente el número de establecimientos respecto a la edición inicial y que a la vez se abre al territorio con la incorporación de locales de otras poblaciones de alrededor de Lleida.

Los restaurantes participantes en esta tercera edición de las jornadas son Bar Bodega Blasi, La Cova de Vidra, Caravista Restaurant, Lamagda Taverna, Chef Moule, Restaurante L’Hortet, Click Menú, Restaurante Nou Casa José, Crápula Restaurant, Rona Behi, Raimat Golf Club, Restaurant Urgell y La Casa del Vermut. Los restos monumentales subterráneos que gestiona Turismo de Lleida en Príncipe de Viana conocidos como ‘Lleida Secreta’ acogieron la presentación el martes, día 30 de octubre.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats