[:ca]Esmorzar de maridatge amb les novetats al restaurant Sergi de Meià[:es]Desayuno de maridaje con las novedades en el restaurante Sergi de Meià[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

OuAmbBolets

[:ca]Xavier Cepero va fer balanç dels cinc primers anys de vida del celler Cara Nord en el decurs d’un esmorzar de forquilla maridat al restaurant barcelonès el Racó del Sergi, el dimecres, dia 22 de novembre. Cepero, acompanyat del seu soci en aquest projecte, Tomás Cusiné; va comentar les diferents referències del celler.

Seitons fregits amb pell de llimona i salsa acidulada amb el Cara Nord Blanc 2017; Ous Ferrats amb botifarra negra i bolets, amb Cara Nord Negre 2015; Entrepà de pollastre rostit a la catalana amb Trepat 2016; i Xai Rostit amb carxofes i safrà, amb Garrut 2015 i el Mineral 2015 van ser les associacions que es van poden degustar al llarg de l’esmorzar de presentació. Per últim i com a postres, Crema Catalana.

[:es]Xavier Cepero hizo balance de los cinco primeros años de vida de la bodega Cara Nord en el transcurso de un desayuno de tenedor maridado en el restaurante barcelonés el Rincón de Sergi, el miércoles, día 22 de noviembre. Cepero, acompañado de su socio en este proyecto, Tomás Cusiné; comentó las diferentes referencias de la bodega.

Boquerones fritos con piel de limón y salsa acidulada con el Cara Nord Blanco 2017; Huevos Fritos con butifarra negra y setas, con Cara Nord Negro 2015; Bocadillo de pollo asado a la catalana con Trepat 2016; y Cordero Asado con alcachofas y azafrán, con Garrut 2015 y el Mineral 2015 fueron las asociaciones que se pueden degustar a lo largo del desayuno de presentación. Por último y como postre, Crema Catalana.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats