Enologia i Gastronomia del Priorat, a la 12 Fira del Vi de FalsetEnología y Gastronomía del Priorat, a la 12 Feria del Vino de Falset

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Les denominacions d’origen Priorat i Montsant, l’IES Priorat Escola d’Enologia Jaume Ciurana i l’Ajuntament de Falset han organitzat, entre el dijous 3 i el dilluns 7 de maig, la XII edició de la Fira del Vi d’aquesta comarca catalana.
Les conferències, un sopar de maridatge de formatges i vins i la projecció de la pel·lícula “Cuentos de otoño” d’Eric Rohmer seran el plats forts amb què s’obrira la mostra el dijous dia 3 de maig.
Una jornada tècnica titulada “Slow food: Una altra alternativa per potenciar els productes agraris del Priorat” i organitzada pel DARP serà el plat fort del divendres entre les 10.00 i les 14.00 hores al Teatre l’Artesana.
L’acte oficial d’Inauguració de la Fira tindrà lloc al migdia del dissabte 5 de maig. Tot seguit es realitzaran diferents tastets de vins i, per la tarda, l’Associació de Dones la Quartera ha organitzat una mostra de dolços del Priorat.
A més del tast de vins de l’anyada 1997, el diumenge 6 de maig tindrà lloc un concurs de cuina del vi i una paella popular, a un preu de dos euros, entre altres activitats.
La mostra es tancarà el dilluns 7 de maig amb un tast de presentació de la collita 2005 per a professionals a l’Escola d’Enologia de l’IES Priorat, i un altre tast de vins amb varietats autòctones italianes al Celler de l’Aspic.Las denominaciones de origen Priorat y Montsant, el IES Priorat Escuela de Enología Jaume Ciurana y el Ayuntamiento de Falset han organizado, entre el jueves 3 y el lunes 7 de mayo, la XII edición de la Feria del Vino de esta comarca catalana.
Las conferencias, una cena de maridaje de quesos y vinos y la proyección de la película “Cuentos de otoño” de Eric Rohmer serán el platos fuertes con que se abriera la muestra el jueves día 3 de mayo.
Una jornada técnica titulada “Slow food: Otra alternativa para potenciar los productos agrarios del Priorat” y organizada por el DARP será el plato fuerte del viernes entre las 10.00 y las 14.00 horas al Teatro la Artesana.
El acto oficial de Inauguración de la Feria tendrá lugar a mediodía del sábado 5 de mayo. A continuación se realizarán diferentes catas de vinos y, por la tarde, la Asociación de Mujeres la Cuartera ha organizado una muestra de dulces del Priorat.
Además de la cata de vinos de la añada 1997, el domingo 6 de mayo tendrá lugar un concurso de cocina del vino y una paella popular, a un precio de dos euros, entre otras actividades.
La muestra se cerrará el lunes 7 de mayo con una cata de presentación de la cosecha 2005 para profesionales a la Escuela de Enología de la IES Priorat, y otra cata de vinos con variedades autóctonas italianas a la Bodega del Aspic.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats