Els vins de Tomàs Cusiné porten un milió de iens als orfes del JapóLos vinos de Tomàs Cusiné llevan un millón de yenes a los huérfanos de Japón

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un milió de iens japonesos han estat lliurats per als nens orfes de la província d’Iwate, com a resultat de l’acció solidària del celler Tomàs Cusiné amb el vi Kokoro de Finca La Serra. L’import recaptat a través de la venda del vi especial –7.000 euros– s’ha destinat a donar suport a l’educació dels infants que han perdut la seva família, mitjançant una iniciativa del Govern d’una de las zones més afectades pel terratrèmol i posterior tsunami, de fa dos anys.
Cusiné va col·laborar amb la donació de 500 ampolles, d’elaboració monovarietal amb raïm chardonnay fermentat i criat durant 6 mesos en bóta de roure francès. El japonès és un dels mercats asiàtics més importants del celler.Un millón de yenes japoneses han sido entregados para los niños huérfanos de la provincia de Iwate, como resultado de la acción solidaria de la bodega Tomàs Cusiné con el vino Kokoro de Finca La Serra. El importe recaudado a través de la venta del vino especial -7.000 euros-se ha destinado a apoyar la educación de los niños que han perdido a su familia, mediante una iniciativa del Gobierno de una de las zonas más afectadas por terremoto y posterior tsunami, de hace dos años.
Cusiné colaboró ​​con la donación de 500 botellas, de elaboración monovarietal con uva chardonnay fermentado y criado durante 6 meses en barrica de roble francés. El japonés es uno de los mercados asiáticos más importantes de la bodega.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats