Els vins de Lleida a la Fira Alimentaria BCNLos vinos de Lleida en la Feria Alimentaria BCN

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els cellers de la DO Costers del Segre: Castell d’Encus Talarn (Pallars Jussà), Costers del Sió Balaguer (La Noguera), Lagravera Alfarràs (Segrià), Mas Blanch i Jové La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues), Mas Ramoneda Artesa de Segre (La Noguera), Tomàs Cusiné El Vilosell (Les Garrigues), i Vinya Els Vilars Arbeca (Les Garrigues) participen aquesta setmana en Alimentaria.
Dins del pavelló Intervin, i sota la marca Catalunya –que compta amb el suport del Departament d’Agricultura de la Generalitat– estan presents 63 cellers de diferents Denominacions d’Origen reconegudes a Catalunya –Catalunya, Empordà, Costers del Segre, Conca de Barberà, Montsant, Penedès, Priorat, Tarragona, Terra Alta– a més de la Denominació d’Origen Cava i altres productes que comercialitzen els cellers catalans. Alimentaria esdevé un centre de negocis internacional per a tots els professionals de la indústria de l’alimentació i begudes. Una cita obligada amb la innovació, les darreres tendències i la internacionalització.Las bodegas de la DO Costers del Segre: Castell d’ Encus Talarn (Pallars Jussà), Costers del Sió Balaguer (La Noguera), Lagravera Alfarràs (Segrià), Mas Blanch i Jové La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues), Mas Ramoneda Artesa de Segre (Lleida), Tomàs Cusiné El Vilosell (Les Garrigues), y Vinya Els Vilars Arbeca (Les Garrigues) participan esta semana en Alimentaria .
Dentro del pabellón Intervin , y bajo la marca Cataluña –que cuenta con el apoyo del Departamento de Agricultura de la Generalitat– están presentes 63 bodegas de diferentes Denominaciones de Origen reconocidas en Cataluña –Cataluña, Empordà, Costers del Segre, Conca de Barberà, Montsant, Penedès, Priorat, Tarragona, Terra Alta– además de la Denominación de Origen Cava y otros productos que comercializan las bodegas catalanas . Alimentaria se convierte en un centro de negocios internacional para todos los profesionales de la industria de la alimentación y bebidas . Una cita obligada con la innovación, las últimas tendencias y la internacionalización.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats