Els vins catalans es promocionen als hotels de luxe de BarcelonaLos vinos catalanes se promocionan en los hoteles de lujo de Barcelona

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Quinze establiments hotelers de gran luxe i 5 estrelles participaran, del 17 al 23 de setembre, en la setmana dels vins catalans als hotels de Barcelona. La primera edició de la iniciativa “Hotels amb DO” neix fruit de la col·laboració entre el Gremi d’Hotels de Barcelona i l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi).
Durant les sessions, s’organitzaran tastos de vins catalans amb denominació d’origen als espais més emblemàtics de cada hotel, amb els que els participants descobriran els principis bàsics del tast i interessants consells pràctics. Així mateix, coneixeran les dotze DO catalanes i tastaran 6 grans vins en l’ambient únic i exclusiu dels hotels de luxe de Barcelona.
Aquesta activitat està oberta a tots els ciutadans. Durant cada sessió es descobriran els principis bàsics del tast i es donaran interessants consells pràctics, a més de conèixer les 12 DO catalanes i de tastar 6 vins diferents. D’altra banda, les persones que participin en aquesta iniciativa, que té un preu de 15 euros, rebran una invitació per assistir a la ‘Mostra de Vins i Caves de Catalunya’. Enguany, el certamen tindrà lloc a partir del 21 de setembre a l’Arc del Triomf, coincidint amb les Festes de la Mercè de Barcelona. Les places són limitades i la reserva s’ha de formalitzar a través de la pàgina web www.hotelsambdo.cat.
Els hotels que hi participen són Abac Restaurant &Hotel, Casa Fuster, Claris, Gran Hotel La Florida, Hotel Rey Juan Carlos I, Le Meridien Barcelona, Majestic Hotel&Spa Barcelona, Mandarin Oriental Barcelona, Miramar Barcelona, DO: Plaça Reial, Hilton Barcelona, Meliá Barcelona, Ohla Hotel, Omm y Pullman Barcelona Skipper.
L’esdeveniment ha estat impulsat pel Gremi d’Hotels de Barcelona i l’Incavi –que depen del Departament d’Agricultura de la Generalitat–; i compta amb el suport i la col·laboració de l’Àrea d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona així com de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona.Quince establecimientos hoteleros de gran lujo y 5 estrellas participarán, del 17 al 23 de septiembre, en la semana de los vinos catalanes en los hoteles de Barcelona. La primera edición de la iniciativa “Hoteles con DO” nace fruto de la colaboración entre el Gremio de Hoteles de Barcelona y el Instituto Catalán de la Viña y el Vino (INCAVI).
Durante las sesiones, se organizarán catas de vinos catalanes con denominación de origen en los espacios más emblemáticos de cada hotel, con los que los participantes descubrirán los principios básicos de la cata e interesantes consejos prácticos. Asimismo, conocerán las doce DO catalanas y probarán 6 grandes vinos en el ambiente único y exclusivo de los hoteles de lujo de Barcelona.
Esta actividad está abierta a todos los ciudadanos. Durante cada sesión se descubrirán los principios básicos de la cata y se darán interesantes consejos prácticos, además de conocer las 12 DO catalanas y de probar 6 vinos diferentes. Por otro lado, las personas que participen en esta iniciativa, que tiene un precio de 15 euros, recibirán una invitación para asistir a la ‘Muestra de Vinos y Cavas de Cataluña’. Este año, el certamen tendrá lugar a partir del 21 de septiembre en el Arco del Triunfo, coincidiendo con las Fiestas de la Mercè de Barcelona. Las plazas son limitadas y la reserva debe formalizarse a través de la página web www.hotelsambdo.cat.
Los hoteles que participan son Abac Restaurant & Hotel, Casa Fuster, Claris, Gran Hotel La Florida, Hotel Rey Juan Carlos I, Le Meridien Barcelona, ​​Majestic Hotel & Spa Barcelona, ​​Mandarin Oriental Barcelona, ​​Miramar Barcelona, ​​DO: Plaza Real, Hilton Barcelona, ​​Meliá Barcelona, ​​Ohla Hotel, Omm y Pullman Barcelona Skipper.
El evento ha sido impulsado por el Gremio de Hoteles de Barcelona y el Incavi –que depende del Departamento de Agricultura de la Generalitat–, y cuenta con el apoyo y la colaboración del Área de Economía, Empresa y Empleo del Ayuntamiento de Barcelona así como de la Escuela Superior de Hostelería de Barcelona.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats