[:ca]Els ‘Cocidos Vegetales’ de Gvtarra, escollits “Sabor de l’any 2019”[:es]Los Cocidos Vegetales de Gvtarra, escogidos “Sabor del año 2019″[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Wooden board empty table in front of blurred background. Perspective brown wood over blur in coffee shop - can be used for display or montage your products.Mock up for display of product.

[:ca]Els “Cocidos Vegetales” Gvtarra han estat elegits pels consumidors ‘Sabor de l’any 2019’, un dels reconeixements més prestigiosos en el sector de l’alimentació, l’únic basat en les qualitats organolèptiques dels productes.

Les quatre receptes que componen la gamma de Cuits Vegetals Gvtarra han obtingut la més alta qualificació en l’atribut de sabor i una destacada intenció de compra en els tasts duts a terme amb consumidors en els laboratoris de Consumolab (Ainia).

Els “Cocidos Vegetales” són plats de llegums amb verdures, llestos per menjar, cuinats lentament. Les receptes 100% vegetals (no porten conservants ni colorants) estan elaborades amb els millors productes de l’horta navarresa.

Llenties amb verdures, mongetes blanques amb verdures, cigrons amb espinacs i mongetes vermelles amb verdures es presenten com l’alternativa més completa i saludable a les receptes de llegums amb carn, per ser més lleugeres, i per tant, recomanables per dinar o sopar tots els dies de la setmana.

Nutricionalment, la nova gamma de Cuits Vegetals Gvtarra destaca per estar elaborada amb ingredients naturals i sense greixos, així com pel seu alt contingut en fibra i proteïna, valors que responen a la tendència d’alimentació saludable.[:es]Los “cocidos Vegetales” Gvtarra han sido elegidos por los consumidores ‘Sabor del año 2019’, uno de los reconocimientos más prestigiosos en el sector de la alimentación, el único basado en las cualidades organolépticas de los productes.

Les cuatro recetas que componen la gama de Cocidos Vegetales Gvtarra han obtenido la más alta calificación en el atributo de sabor y una destacada intención de compra en las catas realizados con consumidores en los laboratorios de Consumolab (Ainia). Los “cocidos Vegetales” son platos de legumbres con verduras, listos para comer, cocinados lentamente. Las recetas 100% vegetales (no llevan conservantes ni colorantes) están elaboradas con los mejores productos de la huerta navarra.

Lentejas con verduras, judías blancas con verduras, garbanzos con espinacas y judías rojas con verduras se presentan como la alternativa más completa y saludable a las recetas de legumbres con carne, por ser más ligeras, y por tanto, recomendables para comer o cenar todos los días de la semana. Nutricionalmente, la nueva gama de Cocidos Vegetales Gvtarra destaca por estar elaborada con ingredientes naturales y sin grasas, así como por su alto contenido en fibra y proteína, valores que responden a la tendencia de alimentación saludable.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats